Νίκος Χαρδαλιάς: Δήλωση για δωρεά 4 ελικοπτέρων από την εταιρεία Μυτιληναίου σε Πολιτική Προστασία και Π.Σ.

Με την ευκαιρία της δωρεάς τεσσάρων (4) μισθωμένων ελικοπτέρων Bell214-Β1 από την εταιρεία Μυτιληναίου, με διάθεση στην Πολιτική Προστασία για τις ανάγκες του Πυροσβεστικού Σώματος και για τις επόμενες 60 ημέρες, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, δήλωσε:

«Πρόκειται για μια εξαιρετικά σημαντική πρωτοβουλία για την ενίσχυση του ελληνικού εναέριου στόλου και μια κίνηση που τιμά ιδιαίτερα την εταιρεία Μυτιληναίου, ιδίως στην παρούσα συγκυρία που η χώρα μας δοκιμάζεται από τις πυρκαγιές.

Τα νέα τέσσερα ελικόπτερα που προστίθενται στις δυνάμεις μας, έρχονται να συμπληρώσουν και τη συνδρομή που ήδη δέχεται η χώρα μας σε εναέρια μέσα, οχήματα και ανθρώπινο δυναμικό, από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τη διεθνή κοινότητα.

Ολόκληρη η οικογένεια της Πολιτικής Προστασίας και του Πυροσβεστικού Σώματος εκφράζει θερμές ευχαριστίες προς τη Διοίκηση και τα στελέχη της εταιρείας για την προσφορά τους και την έμπρακτη συμβολή τους στο κρίσιμο έργο της αεροπυρόσβεσης».

ΠΗΓΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πουστηδες,δεν ειναι δωρεα,ειναι παραχωρηση της πλακας απο εναν μαφιοζο που καιει δαση και βαζει ανεμογεννητριες[ετσι δεν εγινε στην Ευβοια;]Πουλημενε Πλιωτα,ψαχνε για οργανωμενο εγκλημα.Παπαριες .Ειστε Ρεμαλιακαι κιναιδοι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here