Πρωτοσέλιδα εφημερίδων σήμερα, Tρίτη 10/08


Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Tρίτη 10/08

Το δράμα δίχως τέλος με τη φωτιά στην Εύβοια που συμπληρώνει οχτώ ημέρες από την έναρξή της, το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη και το «συγγνώμη» από τον πρωθυπουργό αλλά και τα μέτρα που αναμένεται να εξαγγελθούν σήμερα για την αποζημίωση και τη στήριξη των πυρόπληκτων κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Tρίτη 10/08.

Στα πρωτοσέλιδα και η έκθεση-συναγερμός του ΟΗΕ για τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής και των ενεργειών που πρέπει να γίνουν για την αποτροπή της προκειμένου να γλιτώσει ο πλανήτης.

Αναφορές στα πρωτοσέλιδα και για την έρευνα που ζήτησε ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου για το ενδεχόμενο οργανωμένου σχεδίου με κεντρική διεύθυνση για εμπρησμούς στην Ελλάδα. Την έρευνα θα διεξάγει, μάλιστα, ο εισαγγελέας που εποπτεύει την διεύθυνση κατά του οργανωμένου εγκλήματος της ΕΛΑΣ.

Στα πρωτοσέλιδα και το θρίλερ σχετικά με την παραίτηση που τελικά διαψεύστηκε του Διοικητή της Αεροπορίας Στρατού.

«Χτυπήματα» στις πρώτες σελίδες των εφημερίδων και για την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού στην Ελλάδα κυρίως λόγω της αύξησης του αριθμού των διασωληνωμένων στην έκθεση του ΕΟΔΥ για χθες, Δευτέρα.

Δείτε ΕΔΩ τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Tρίτη 10/08

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ