Φωτιές: Σήμερα η κηδεία του εθελοντή πυροσβέστη Βασίλη Φιλώρα


Ο εθελοντής πυροσβέστης έχασε τη ζωή του στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, μετά από κατάρρευση της καλωδίωσης της κολόνας του ηλεκτρικού ρεύματος

Ο Βασίλης Φιλώρας, εθελοντής πυροσβέστης έχασε τη ζωή του στην Ιπποκράτειο Πολιτεία κατά την διάρκεια των μεγάλων πυρκαγιών που ξέσπασαν στην Αττική.

Η κηδεία του 38χρονου Βασίλη Φιλώρα θα γίνει σήμερα Τρίτη (10/8). Ο Βασίλης Φιλώρας ήταν ο άτυχος εθελοντής πυροσβέστης που έχασε τη ζωή του στην Ιπποκράτειο Πολιτεία. Η κατάρρευση της καλωδίωσης της κολόνας του ηλεκτρικού ρεύματος στέρησε τη ζωή στον 38χρονο πατέρα δύο παιδιών.

«Λένε ότι δεν μπορείς να διαλέξεις πότε ή πως θα πεθάνεις», με αυτά τα λόγια συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν τον Βασίλη τους. «Αλλά μπορείς να διαλέξεις το πώς θα ζήσεις. Ο φίλος μας, συνεργάτης μας, σύζυγος και πατέρας δυο παιδιών, Βασίλης Φiλώρας, έζησε την κάθε του μέρα με χαμόγελο, ευγένεια και ανιδιοτελή αγάπη. Το νήμα της ζωής του έληξε άδικα χθες, επιχειρώντας με αυταπάρνηση ως εθελοντής πυροσβέστης στην Ιπποκράτειο Πολιτεία», καταλήγουν.

Ο Βασίλης Φιλώρας υπήρξε κορυφαίος τεχνικός στο χώρο των drones και εξειδικευμένος χειριστής που άνοιξε δρόμους σε άλλους. Έφτιαχνε drones για τον ελληνικό στρατό, την ΕΡΤ και την Πολιτική Προστασία. Η κηδεία του θα τελεστεί την Τρίτη 10 Αυγούστου στις 14:30 στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στα Άνω Λιόσια.

«Την 14:00 της σήμερον διακομίστηκε με το ΕΚΑΒ κάτοικος της Ιπποκράτειου Πολιτείας, ηλικίας 38 ετών με κτύπημα στο κεφάλι με μη ανιχνεύσιμα ζωτικά σημεία, από πτώση στύλου της ΔΕΗ, σύμφωνα με μαρτυρίες παρευρισκομένων. Έγινε προσπάθεια ανάνηψης επί 70 λεπτά χωρίς αποτέλεσμα», αναφερόταν στο δελτίο Τύπου του νοσοκομείο ΚΑΤ, για τις συνθήκες του θανάτου του.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ