Κομητεία Λος Άντζελες: Θεωρεί ότι απαιτείται απόδειξη εμβολιασμού σε ορισμένους χώρους


Κομητεία Λος Άντζελες:  Οι αξιωματούχοι στην κομητεία του Λος Άντζελες αναμένεται να συναντηθούν αργότερα αυτήν την εβδομάδα για να συζητήσουν σχετικά με τις προοπτικές να απαιτηθεί κάποια απόδειξη εμβολιασμού για είσοδο σε ορισμένους χώρους, ανέφερε μια έκθεση. Η κίνηση έχει ήδη χρησιμοποιηθεί στη Γαλλία και την Ιταλία.

Οι Los Angeles Times επεσήμαναν μια πρόταση που δημιουργήθηκε από την Janice Hahn, επόπτη από την 4η Περιοχή.

Είπε ότι οι αξιωματούχοι της κομητείας πρέπει να “εξετάσουν εάν είναι απαραίτητα πρόσθετα μέτρα” προκειμένου να αποτραπεί η εξάπλωση νέων παραλλαγών.

Ο νομός φιλοξενεί λίγο περισσότερο από 10 εκατομμύρια κατοίκους. Ο ιχνηλάτης του νομού είπε ότι υπήρξαν 3.031 νέα κρούσματα και οκτώ νέοι θάνατοι την Κυριακή. Υπήρξαν συνολικά 24.777 θάνατοι από τον ιό. Το παγκόσμιο πρόγραμμα τροφίμων λέει ότι η πανδημία έχει επιδεινωθεί από την πείνα σε όλο τον κόσμο.

Οι Times ανέφεραν ότι η συνεδρίαση του Συμβουλίου Εποπτών έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη και ένα σχέδιο έκθεσης θα μπορούσε να είναι έτοιμο εντός του μήνα.

Ο Χαν φέρεται να έγραψε ότι ορισμένα στοιχεία της εντολής θα πρέπει ακόμη να εξαλειφθούν, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου με τον οποίο οι επιχειρήσεις θα επιβεβαιώνουν τις καταστάσεις εμβολιασμού και ποιες εγκαταστάσεις θα πρέπει να εξαιρεθούν.

Η έκθεση επεσήμανε ότι η Barbara Ferrer, διευθύντρια δημόσιας υγείας του νομού θα πρέπει να δώσει εντολή για την απόδειξη προκειμένου το μέτρο να τεθεί σε ισχύ σε ολόκληρο τον νομό.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ