Βασίλης Φιλώρας: Συγκίνηση στο «αντίο» στον εθελοντή – Παρούσα και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας


Φίλοι και συγγενείς αποχαιρετούν τον εθελοντή δασοπυροσβέστη που άφησε την τελευταία του πνοή στην Ιπποκράτειο Πολιτεία κατά τη διάρκεια της μάχης με τις φλόγες

Φωτογραφίες: Σπύρος Μελισσάρης

Θλίψη στην κηδεία του εθελοντή πυροσβέστη, Βασίλη Φιλώρα, που έχασε τη ζωή στην Ιπποκράτειο Πολιτεία την προηγούμενη εβδομάδα.

Συγγενείς και φίλοι του άτυχου 38χρονου πατέρα δύο παιδιών βρέθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης στον ιερό ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης, στα Άνω Λιόσια, για να αποχαιρετήσουν τον άνθρωπό τους που έχασε τη ζωή του ενώ έσπευδε να βοηθήσει στη μάχη με τις πυρκαγιές.

Στην εκκλησία έφτασε κρατώντας ένα λευκό τριαντάφυλλο και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Ο εθελοντής δασοπυροσβέστης τραυματίστηκε θανάσιμα στην Ιπποκράτειο Πολιτεία λόγω κατάρρευσης καλωδίωσης κολόνας του ηλεκτρικού ρεύματος.

Η κηδεία του εθελοντή πυροσβέστη τελείται δημοσία δαπάνη. Την απόφαση έλαβαν οι υπουργοί Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης, και Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, ως ελάχιστο φόρο τιμής της αναγνώρισης της αυταπάρνησης και της αυτοθυσίας».

Το «αντίο» της ομάδας UpStories

O 38χρονος Βασίλης είχε κατάστημα στην Αθήνα με εξειδίκευση στα drones και ήταν γνωστός στον χώρο για τις γνώσεις του και τον ευγενικό του χαρακτήρα αλλά και την θέληση του να βοηθάει όσους ασχολούνταν με τα drones και όχι μόνο.

Έφτιαχνε drones για τον ελληνικό στρατό, την ΕΡΤ και την Πολιτική Προστασία. Ήταν συνεργάτης της ΕΡΤ και χορηγός στην εκπομπή AutoMoto.

Οι δικοί του άνθρωποι, οι φίλοι του, τον αποχαιρετούν με μια πτήση drone που τόσο αγαπούσε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ