Νεκρή 24χρονη αθλήτρια της ποδηλασίας: Είχε συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς του Ρίο


Η Olivia Podmore βρέθηκε νεκρή σε ηλικία 24 ετών

Πέθανε σε ηλικία 24 ετών η Olivia Podmore, μέλος της ποδηλατικής ολυμπιακής ομάδας από τη Νέα Ζηλανδία που συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Ο θάνατος της αθλήτριας ανακοινώθηκε από τον αδελφό της Μίτσελ, ο οποίος έγραψε στα social media «Αναπαύσου εν ειρήνη υπέροχη αδελφή μου και αγαπημένη κόρη του Phil Podmore. Θα είσαι για πάντα στις καρδιές μας» έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook. «Σε αγαπώ πιο πολύ από οτιδήποτε» συμπλήρωσε ωστόσο δεν ανέφερε την αιτία του θανάτου της αθλήτριας.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας του Γουαϊκάτο είπε στην εφημερίδα Stuff της Νέας Ζηλανδίας ότι οι αστυνομικοί απάντησαν σε αναφορά για περιστατικό αιφνίδιου θανάτου σε ιδιοκτησία στην πόλη του Κέιμπριτζ το βράδυ της Δευτέρας.

«Η αστυνομία διεξάγει έρευνες σχετικά με τον θάνατο μετά από αίτημα του ιατροδικαστή», δήλωσε ο εκπρόσωπος. «Ο ιατροδικαστής θα ανακοινώσει τα ευρήματά του σε εύλογο χρονικό διάστημα». Η Podmore εκπροσώπησε τη Νέα Ζηλανδία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 στο Ρίο ντε Τζανέιρο, τερματίζοντας στην ένατη θέση μαζί με την συμπαίκτριά της Νατάσα Χάνσεν στα προκριματικά για το σπριντ γυναικών.

Πριν από το ντεμπούτο της στους Ολυμπιακούς Αγώνες, είχε κερδίσει ένα ασημένιο στο ομαδικό σπριντ και χάλκινο στο Παγκόσμιο Κύπελλο Νεανίδων το 2015, σύμφωνα με το New Zealand Herald.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ