ΦΣΘ: Αποστολή φαρμακευτικού υλικού και οικονομική στήριξη στις πυρόπληκτες περιοχές

Με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του και κατόπιν συνεννοήσεως με το κεντρικό ιατρείο Θεσσαλονίκης του Πυροσβεστικού Σώματος, εστάλη στην Υγειονομική Υπηρεσία του Πυροσβεστικού Σώματος Αθηνών φαρμακευτικό υλικό πρώτης ανάγκης και πιο συγκεκριμένα κολλύρια, κρέμες και αλοιφές για εγκαύματα και βαζελινούχες γάζες για εγκαυματίες.

Επιπλέον, σε συνεννόηση με το δήμο Θεσσαλονίκης που συγκεντρώνει στο χώρο του δημαρχείου είδη πρώτης ανάγκης, οι φαρμακοποιοί της Θεσσαλονίκης παραδίδουν κρέμες και αλοιφές για εγκαύματα, καθώς και προστατευτικές μάσκες FFP2.

Τέλος, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ευβοίας, ο ΦΣΘ κατέθεσε ποσό σε λογαριασμό τραπέζης που δημιουργήθηκε ειδικά για αυτό το σκοπό ώστε να αξιοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο προς όφελος των πυρόπληκτων.

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης βρίσκεται πάντα στο πλευρό των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη τη στήριξη και τη βοήθειά του αποδεικνύοντας το μέσα από τις δράσεις του. Ταυτόχρονα ευχαριστεί θερμά τους συναδέλφους που έσπευσαν να προσφέρουν βοήθεια και να συνδράμουν με τον δικό τους τρόπο στην ανακούφιση των πληγέντων συνανθρώπων μας, δείχνοντας για άλλη μία φορά το πνεύμα αλληλεγγύης που έχει αναπτυχθεί από τους φαρμακοποιούς της Θεσσαλονίκης για κάθε συμπολίτη μας που χρειάζεται βοήθεια.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here