Σεξ οργασμός έρευνα: Σε ποιο σωστό έρχονται οι γυναίκες σε οργασμό

Σεξ οργασμός έρευνα: Η εταιρεία σεξουαλικών βοηθημάτων We-Vibe διαπίστωσε ότι οι άνδρες φτάνουν σε οργασμό πιο γρήγορα από τις γυναίκες κατά τη διάρκεια του σεξ. Σύμφωνα με την έρευνά της, το 48,6% των ανδρών «πάντα» φτάνουν σε οργασμό, ενώ μόνο το 20,3% των γυναικών είναι σε θέση να κορυφώσουν. Ως αποτέλεσμα, υπάρχει χάσμα 28,3 % μεταξύ ανδρών και γυναικών. Ο κύριος λόγος αυτής της αντίθεσης είναι ότι οι περισσότερες γυναίκες χρειάζονται πρόσθετη διέγερση της κλειτορίδας προκειμένου να φτάσουν σε οργασμό ενώ κάνουν σεξ.

«Αυτά τα αποτελέσματα δεν υποδηλώνουν ότι το σεξ πρέπει να είναι ένας αγώνας κορυφής. Δεν υπάρχει κανόνας σε αυτό το θέμα, αλλά θα πρέπει πρώτα απ ‘όλα να φέρει ευχαρίστηση και στους δύο εμπλεκόμενους συντρόφους », εξήγησε η επικεφαλής της σεξουαλικής ενδυνάμωσης της We-Vibe, Johanna Rief σε δελτίο τύπου. «Έτσι, όποιος θα ήθελε να έρθει σε οργασμό, είτε πριν είτε μετά τον σύντροφό του, θα πρέπει να είναι σε θέση να το κάνει».

Για να βοηθήσει όσους χρειάζονται λίγη βοήθεια, η We-Vibe κυκλοφόρησε μια νέα χρωματική δίοδο για τον δονητή Melt: «Midnight Blue». Ο δονητής κλειτορίδας διαθέτει κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία Pleasure Air, η οποία διεγείρει τις ευαίσθητες νευρικές απολήξεις της κλειτορίδας μέσω παλλόμενων κυμάτων αέρα και ήπιας αναρρόφησης.

ΠΗΓΗ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ