Jennifer Aniston David Schwimmer: Πηγές αναφέρουν ότι είναι ζευγάρι


Φήμες από το Χόλυγουντ θέλουν τους δύο ηθοποιούς και πρώην συμπρωταγωνιστές της αγαπημένης σειράς “Friends” να είναι ζευγάρι!

“Στην πρώτη σεζόν είχα τεράστιο κόλλημα με την Jennifer” είχε αποκαλύψει ο 54χρονος David Schwimmer, προσθέτοντας: “Σε κάποιο σημείο ήμασταν τρελά ερωτευμένοι αλλά ήμασταν σαν δύο πλοία που συναντιόνταν το βράδυ καθώς ο ένας από εμάς ήταν πάντα σε σχέση. Ποτέ δεν περάσαμε αυτό το όριο. Το σεβαστήκαμε αυτό”.

“Θυμάμαι ότι κάποια φορά είπα στον David ‘θα είναι τόσο χάλια αν την πρώτη φορά που θα φιληθούμε θα είναι στην εθνική τηλεόραση’. Και πράγματι, την πρώτη φορά που φιληθήκαμε ήταν στην καφετέρια. Οπότε διοχετεύσαμε όλη τη λατρεία και την αγάπη μας στους δύο ρόλους”, είχε δηλώσει από πλευράς της η Jennifer Aniston.

Τώρα, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται δημοσίευμα του περιοδικού Closer, οι δύο πρώην συμπρωταγωνιστές, και οι δύο single σήμερα, έχουν έρθει ξανά κοντά, με αφορμή και τα γυρίσματα του επετειακού επεισοδίου της σειράς.

“Μετά την επανένωση, έγινε σαφές ότι η ανάμνηση του παρελθόντος είχε προκαλέσει συναισθήματα και στους δύο και ότι η χημεία που έπρεπε να ‘θάψουν’ ήταν ακόμα εκεί”, αναφέρει το δημοσίευμα. “Άρχισαν να στέλνουν μηνύματα ο ένας στον άλλον, αμέσως μετά τα γυρίσματα και, μόλις τον περασμένο μήνα, ο David πέταξε από το σπίτι του στη Νέα Υόρκη για να δει την Jennifer στο Λος Άντζελες”, αποκαλύπτει η πηγή και προσθέτει: “Περνούσαν χρόνο στο σπίτι της Jennifer, όπου μαγείρευε δείπνο τα βράδια, και απολάμβαναν ποιοτικό χρόνο μαζί, συζητώντας και γελώντας”.

“Επίσης εντοπίστηκαν να πίνουν κρασί και να συζητούν, ενώ περπατούσαν σε έναν από τους αγαπημένους αμπελώνες της Jennifer στη Σάντα Μπάρμπαρα, όπου ήταν σαφές ότι υπήρχε πολλή χημεία μεταξύ τους”.

Σημειώνουμε ότι μέχρι στιγμής, κανείς από τους δύο ηθοποιούς δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τα νέα ότι είναι ζευγάρι.

Δείτε το trailer του επετειακού επεισοδίου της σειράς “Friends Reunion”:

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ