Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ – Χρυσοχοΐδη για τις πυρκαγιές: «Ήμουν με τη μάνικα στο χέρι», απαντά ο Υπουργός


Έντονη διαμάχη έχει ξεσπάσει μεταξύ του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του ΣΥΡΙΖΑ, με φόντο τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του αναφέρει πως «όλο αυτό το διάστημα ο κ. Χρυσοχοΐδης παραμένει εξαφανισμένος» και ρωτά «αν συνεχίζει να επιτελεί τα καθήκοντα του» και, με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη να τονίζει σε δήλωσή του πως σε όλες τις φωτιές ήταν παρών.

Ειδικότερα, η αξιωματική αντιπολίτευση αναφέρει σε ανακοίνωση της ότι «τελευταία φορά που είδαμε τον κ. Χρυσοχοΐδη, αρμόδιο Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ήταν όταν με τον κ. Χαρδαλιά ενημέρωναν τους πολίτες ότι στη Βαρυμπόμπη ο κρατικός μηχανισμός λειτούργησε υποδειγματικά».

«Τρεις μέρες μετά, από αναζωπύρωση με 3 μποφόρ κάηκε το μισό λεκανοπέδιο, ενώ εδώ και οκτώ μέρες μαίνονται πυρκαγιές που κατέστρεψαν ολοσχερώς τη Βόρεια Εύβοια και συνεχίζουν να καίνε τη Πελοπόννησο», συνεχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας ότι «όλο αυτό το διάστημα ο κ. Χρυσοχοΐδης παραμένει εξαφανισμένος».

«Αναρωτιόμαστε συνεχίζει να επιτελεί τα καθήκοντά του; Συνεχίζει να χαίρει της εμπιστοσύνης του Πρωθυπουργού;», σημειώνει, για να τονίσει πως «το χειρότερο που μπορεί να συμβεί, είναι την ώρα της κρίσης και ενώ ακόμη τα πύρινα μέτωπα μαίνονται, το ξεχαρβαλωμένο επιτελικό κράτος να έχει μείνει εντελώς ακυβέρνητο…».

Χρυσοχοΐδης: Και πυροσβέστης και επιτελικός

Η απάντηση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη δεν άργησε να έρθει, με τον υπουργό να δηλώνει «και πυροσβέστης και επιτελικός».

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ανέφερε στη δήλωσή του:

«Προς ενημέρωση του ΣΥΡΙΖΑ

Αρχαία Ολυμπία την κρίσιμη νύχτα με τη μάνικα στο χέρι.

Πάρνηθα από κάτω χαμηλά έως το Πυροφυλάκιο στο Κατσιμίδι, όλες αυτές τις μέρες και νύχτες. Και στο ενδιάμεσο στο Συντονιστικό Κέντρο της Πυροσβεστικής στο Χαλάνδρι.

Και πυροσβέστης και επιτελικός.

Συνεχώς παρών».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ