Φωτιές: Στην Ηλεία ο Αλέξης Τσίπρας την Πέμπτη


Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, μεταβαίνει στις πληγείσες περιοχές της Ηλείας

Στις πληγείσες περιοχές της Ηλείας θα βρεθεί αύριο, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας. Την ίδια ώρα ο Πρωθυπουργός θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.

Ηλιόπουλος: Ο κ. Μητσοτάκης «έσπευσε να διαφημίσει επί των καμένων τον εαυτό του, ως σωτήρα»

Τη δημιουργία επιτροπής για την ανασυγκρότηση της βόρειας Εύβοιας που «έσπευσε να διαφημίσει» ο πρωθυπουργός, σχολιάζει με δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος.

«Έσπευσε να διαφημίσει και τον επικεφαλής της που ο ίδιος μόνος του διόρισε με κριτήρια επικοινωνιακά και μικροπολιτικά, δίχως διαβούλευση με την τοπική κοινωνία και τους εκπροσώπους της. Ακυρώνοντας την τοπική κοινωνία και τη φωνή της», αναφέρει και προσθέτει: «Έσπευσε με λίγα λόγια να διαφημίσει επί των καμένων, και ενώ οι πυρκαγιές ακόμα καταστρέφουν δάση και ζωές, τον εαυτό του. Αυτή τη φορά ως σωτήρα».

«Μετά από όλα αυτά, θυμήθηκε και τη συναίνεση. Στις δικές του επιλογές», τονίζει ο Ν. Ηλιόπουλος, σημειώνοντας πως «είναι άξιο απορίας, πώς ακόμα και σήμερα, με την ευθύνη της καταστροφής να τον βαρύνει, επιμένει να μην κατανοεί ότι πριν απ’ όλα απαιτείται σοβαρότητα και σεβασμός στους συμπολίτες μας που βλέπουν τις ζωές τους να γίνονται στάχτη. Ότι ο πολιτικός διάλογος δεν είναι εργαλείο καλλωπισμού της εικόνας του, αλλά μέσο στήριξης των θυμάτων της φωτιάς και επούλωσης των πληγών της χώρας» καταλήγει.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΣΤ ΡΧΥΔΙΑ ΜΑΣ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΟΥΣ ΣΤΑ ΚΟΜΑΤΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ Ν ΑΜΗΝ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ…….

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ