Κυβερνήτης Φλόριντα: Ενάντιος στις εντολές μάσκας προσώπου

Κυβερνήτης Φλόριντα: Μια αντιπαράθεση έχει αναπτυχθεί μεταξύ του κυβερνήτη της Φλόριντα και των σχολικών περιοχών για τις μάσκες. Ο κυβερνήτης Ron DeSantis δεν υποχωρεί στη στάση του ενάντια στις εντολές μάσκας προσώπου. Το Γραφείο του Κυβερνήτη Ron DeSantis ανακοίνωσε ότι το Εκπαιδευτικό Συμβούλιο της Φλόριντα θα μπορούσε να παρακρατήσει τους μισθούς των επιθεωρητών και των μελών του σχολικού συμβουλίου που αψηφούν το εκτελεστικό του διάταγμα που απαγορεύει τις εντολές μάσκας

Ακολουθεί η δήλωση που εξέδωσε το γραφείο του Κυβερνήτη στο CBS4: Όσον αφορά την επιβολή τυχόν οικονομικών συνεπειών για τη μη συμμόρφωση του κρατικού δικαίου σχετικά με αυτούς τους κανόνες και τελικά τα δικαιώματα των γονέων να λαμβάνουν αποφάσεις σχετικά με τις αποφάσεις για την εκπαίδευση και την υγειονομική περίθαλψη των παιδιών τους, θα ήταν στόχος του Κρατικού Συμβουλίου Εκπαίδευσης να προσαρμόσει στενά κάθε οικονομική συνέπεια για το αδίκημα που διαπράχθηκε.

Για παράδειγμα, το Κρατικό Συμβούλιο Παιδείας θα μπορούσε να παρακρατήσει τον μισθό του επιθεωρητή της περιφέρειας ή των μελών του σχολικού συμβουλίου, ως ένα στενά προσαρμοσμένο μέσο για να απευθυνθεί στους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων που οδήγησαν στην παράβαση του νόμου. «Η χρηματοδότηση της εκπαίδευσης προορίζεται να ωφελήσει τους μαθητές πρώτα και κύρια, όχι τα συστήματα.

Οι προτεραιότητες του Κυβερνήτη είναι η προστασία των δικαιωμάτων των γονέων και η εξασφάλιση ότι κάθε μαθητής έχει πρόσβαση σε μια υψηλής ποιότητας εκπαίδευση που καλύπτει τις μοναδικές του ανάγκες ».

Τον περασμένο μήνα, ο DeSantis απαγόρευσε τις εντολές μάσκας από μεμονωμένες σχολικές περιοχές, ωστόσο, πολλοί αψηφούν την απαγόρευση του κυβερνήτη, συμπεριλαμβανομένων των κομητειών Broward, Duval, Hillsborough, Orange, Palm Beach και Leon, σύμφωνα με τον Δημοκρατικό Tallahassee.

Και τώρα υπάρχει σίγουρα μια αντιπαράθεση μεταξύ του κυβερνήτη και ορισμένων σχολικών περιφερειών – ιδιαίτερα μετά την αναφορά 135 παιδιών που νοσηλεύτηκαν στο νοσοκομείο με τον κορωνοϊό την Κυριακή.

Στις αρχές Αυγούστου 2020, καθώς τα περισσότερα σχολεία της Φλόριντα προσέφεραν επιλογές εκμάθησης μέσω διαδικτύου, η Φλόριντα ανέφερε κατά μέσο όρο 11 παιδιατρικές εισαγωγές την ημέρα.

Την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου φέτος, η πολιτεία είχε κατά μέσον όρο 49 νέες παιδιατρικές εισαγωγές την ημέρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο επιθεωρητές σχολείων είναι πολύ προκλητικοί για την απαγόρευση της χρήσης μάσκας στο σχολείο.

Στο Leon της Φλόριντα, ο επιθεωρητής Rocky Hanna είπε ότι «δεν μπορείς να βάλεις ένα τίμημα στη ζωή κάποιου, συμπεριλαμβανομένου του μισθού μου».

Και σύμφωνα με το News7, «Σε καμία περίπτωση δεν θα επιτρέψω στην απόφασή μου να επηρεαστεί από απειλή για τον μισθό μου», δήλωσε ο Alberto Carvalhoa του Miami-Dade.

Για πρώτη φορά από τον Φεβρουάριο, οι ΗΠΑ αναφέρουν τώρα κατά μέσο όρο περισσότερα από 100.000 κρούσματα την ημέρα.

Οι θάνατοι από την COVID-19 αυξάνονται επίσης, με μέσον όρο 454 καθημερινά θανατηφόρα κρούσματα, με σχεδόν το ένα πέμπτο αυτών των θανατηφόρων κρουσμάτων από τη Φλόριντα.

ΠΗΓΗ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ