Φωτιές στην Ελλάδα: Συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών του δικτύου της ΔΕΗ


Φωτιές – Όλες οι ειδήσεις: Περίπου 40 οικισμοί παραμένουν χωρίς ρεύμα στις πυρόπληκτες περιοχές.

Oι εργασίες για την αποκατάσταση των τεράστιων ζημιών, οι οποίες προκλήθηκαν στο Δίκτυο Ηλεκτρικής Ενέργειας πανελλαδικά από τις καταστροφικές πυρκαγιές, συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό.

Συγκεκριμένα, στη βόρεια Εύβοια, στην περιοχή της Λίμνης, του Μαντουδίου και της Αγίας Άννας έχει επανηλεκτροδοτηθεί το 93% των νοικοκυριών. Παράλληλα, εκκρεμούν 14 οικισμοί, εκ των οποίων οι 13 παίρνουν ρεύμα από γεννήτριες. Σε Ιστιαία και Αιδηψό, ηλεκτρικό ρεύμα έχει πάει στο 90% των νοικοκυριών, ενώ εκκρεμούν 11 οικισμοί, εκ των οποίων οι δύο παίρνουν ρεύμα από γεννήτριες.

Στην Πελοπόννησο και στον Πύργο έχουν ηλεκτροδοτηθεί όλα τα χωριά. Στην Σπάρτη το 95% των νοικοκυριών στις πυρόπληκτες περιοχές έχουν επανηλεκτροδοτηθεί, και εκτός παραμένουν κάποια χωριά. Στη Γορτυνία η φωτιά εμπόδισε την αποκατάσταση των ζημιών, ωστόσο αρκετά χωριά έχουν ήδη επανηλεκτροδοτηθεί.

Στην Αττική το 95% των πελατών στις πυρόπληκτες περιοχές έχουν πάρει ρεύμα, ενώ χωρίς ρεύμα απομένουν κάποια μικρά τμήματα. Περίπου 40 οικισμοί παραμένουν χωρίς ρεύμα στις πυρόπληκτες περιοχές.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ