Σάλος με τον Ερντογάν: Απαντούσε ερωτήσεις σε συνέντευξη διαβάζοντας… autocue – Γελοιοποιήθηκε!


«Με autocue κυβερνά την χώρα», «Είμαστε χώρα της πλάκας», έγραψαν χρήστες στο Twitter.

Σάλο έχει προκαλέσει στην Τουρκία η τελευταία συνέντευξη του Τούρκου προέδρου, με τους πολίτες να εκφράζουν προβληματισμό και έντονες αντιδράσεις για το αν τελικά είναι σε θέση ο Ταγίπ Ερντογάν να κυβερνά τη χώρα.

Ο Τούρκος πρόεδρος παραχώρησε συνέντευξη στο CNN Turk και στο Kanal D, το βράδυ της Τετάρτης, ωστόσο, φαίνεται πως το τουρκικό καθεστώς τα είχε όλα στημένα… Τι εννοούμε; Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης φάνηκε πως ο Ερντογάν είχε μπροστά του autocue, μια οθόνη δηλαδή με γραμμένες όλες τις απαντήσεις.

Οι χρήστες στο Twitter παρατήρησαν πως ο Ερντογάν είχε στήσει τη συνέντευξη με τους δημοσιογράφους, διαβάζοντας κάθε του απάντηση. Αμέσως προκλήθηκε σάλος με το hashtag #CumhurbaşkanıGündemÖzel (σ.σ. η σημαντική ατζέντα του προέδρου) να σαρώνει.

«Είμαστε χώρα της… πλάκας» έγραψε χαρακτηριστικά ένας χρήστης, με άλλον να λέει πως ο Ερντογάν κυβέρνα αυτή την χώρα μας αυτό το autocue.

«Μπορούμε να αρχίσουμε με όποια ερώτηση θέλουμε, κύριε; Όχι, πρέπει να ρωτήσετε βάσει της απάντησης που υπάρχει στο autocue», έγραψε ένας άλλος με πιο χιουμοριστική διάθεση.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ