Γεροβασίλη για Μητσοτάκη: Θρασύς και ψεύτης – Η ΝΔ αναβάθμισε Τσουβάλα, Κολοκούρη

Η Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη, άσκησε δριμύτατη κριτική στην απάντηση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, για την αναβάθμιση των στελεχών ΕΛ.ΑΣ. και Πυροσβεστικής μετά την τραγωδία στο Μάτι.

Σκληρή γλώσσα από την κ. Γεροβασίλη, που χαρακτήρισε τον κ. Μητσοτάκη ως θρασύ και ψεύτη, λόγω της απάντησης που έδωσε σε ερώτηση για την αναβάθμιση των Κολοκούρη και Τσουβάλα από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, έγιναν «γνωστοί άγνωστοι όσοι διαχειρίστηκαν επιχειρησιακά την τραγωδία στο Μάτι».

Η δήλωση της κ. Γεροβασίλη

«Γνωστοί Άγνωστοι έγιναν για τον κο Μητσοτάκη όσοι είχαν διαχειριστεί επιχειρησιακά την τραγωδία στο Μάτι και αναβαθμίστηκαν επί ΝΔ.

Ερωτηθείς γιατί η Νέα Δημοκρατία αναβάθμισε τον κο Τσουβάλα, πρώην αρχηγό της Αστυνομίας, τον οποίο καρατόμησε ο ΣΥΡΙΖΑ μετά το Μάτι και νυν Γενικό Γραμματέα Δημόσια Τάξης αλλά και τον κο Κολοκούρη, νυν Αρχηγό της Πυροσβεστικής, ο κος Μητσοτάκης απάντησε:

“Δεν ξέρω σε ποιον αναφέρεστε. Ο αρχηγός της αστυνομίας είχε γίνει υπαρχηγός επί εποχής ΣΥΡΙΖΑ και στη συνέχεια ακολουθώντας τη φυσική επετηρίδα έγινε αρχηγός.”

Μόνο που τόσο ο Αρχηγός της Αστυνομίας όσο και ο Αρχηγός της Πυροσβεστικής αποπέμφθηκαν μετά το Μάτι επί ΣΥΡΙΖΑ.

Απ’ την άλλη, η Νέα Δημοκρατία μόλις 12 μέρες μετά τις εκλογές του 2019 αναβάθμισε τον πρώην αρχηγό της Αστυνομίας, κο Τσουβάλα, σε Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης και τον κο Κολοκούρη σε Αρχηγό της Πυροσβεστικής…»

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here