ΕΣΠΑ παιδικοί σταθμοί ΕΕΤΑΑ: Σε λίγες ώρες η ανακοίνωση των προσωρινών αποτελεσμάτων


Σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα Παρασκευή 13 Αυγούστου πρόκειται να δοθούν στη δημοσιότητα τα προσωρινά αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ του «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» 2021-2022 και το παράλληλο πρόγραμμα του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, στη σελίδα της ΕΕΤΑΑ.

Σημειώνεται ότι οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν απόψε το βράδυ μεταξύ 20:00 και 23:00.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δούν τα προσωρινά αποτελέσματα στο eetaa.gr, ενώ θα ακολουθήσουν και οι ενστάσεις.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, προϋπόθεση για την επιλογή των δικαιούχων είναι το ετήσιο εισόδημα για το φορολογικό έτος 2020 να μην υπερβαίνει τα 33.000 ευρώ για γονείς με έως δύο παιδιά, τα 36.000 ευρώ για τρία, τα 39.000 ευρώ για τέσσερα και τα 42.000 ευρώ για ζευγάρια με πέντε παιδιά και άνω.

Τα voucher για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, φέτος θα συμπεριλαμβάνουν και τις μητέρες που εργάζονται στο Δημόσιο, καθώς εντάχτηκαν 15.000 επιπλέον δικαιούχοι μέσα από την αύξηση του προϋπολογισμού με επιπλέον 30.000.000 ευρώ.

Βάσει των κριτηρίων ωφελούνται:

  • Υπάλληλοι, μόνιμοι και αορίστου χρόνου, του Δημοσίου, των Ν.Π.Δ.Δ. καθώς και των Ο.Τ.Α. (α’ και β’ βαθμού),
  • Μισθωτοί/ες, αυτοαπασχολούμενοι/ες στον ιδιωτικό τομέα, οι οποίοι/ες δεν έχουν αιτηθεί ή και ενισχυθεί από συγχρηματοδοτούμενες δράσεις εναρμόνισης οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής,
  • Μισθωτές/αυτοαπασχολούμενες στον ιδιωτικό τομέα οι οποίες υπέβαλαν αίτηση συμμετοχής στην συγχρηματοδοτούμενη Δράση «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» Κύκλος 2021-2022 αλλά αποκλείονται του δικαιώματος λήψης voucher της Δράσης αυτής λόγω εξάντλησης του προϋπολογισμού της.

 

Οι ενδιαφερόμενοι/ες υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις συμμετοχής στην ειδική εφαρμογή της ιστοσελίδας της ΕΕΤΑΑ Α.Ε. (www.eetaa.gr – paidikoi.eetaa.gr).

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ