Μπιλ Κλίντον: Το «σκάνδαλο Λεβίνσκι» αναβιώνει στη μικρή οθόνη – Αποκαλυπτικό το πρώτο τρέιλερ


Το πρώτο τρέιλερ δόθηκε στη δημοσιότητα, ενώ η ίδια η Λεβίνσκι βρίσκεται στα ηνία της παραγωγής της τηλεοπτικής μεταφοράς του σκανδάλου, στο οποίο πρωταγωνίστησε με τον Μπιλ Κλίντον 

Μέσα από την δημοφιλή τηλεοπτική σειρά American Crime Story, θα ζωντανέψει το «σκάνδαλο Λεβίνσκι» και η ιστορία του περιβόητου «μπλε φορέματος» το οποίο αποκάλυψε το ερωτικό σκάνδαλο που ενεπλάκη ο τότε πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον με την 22χρονη εκπαιδευόμενη του Λευκού Οίκου, Μόνικα Λεβίνσκι.

Το πρώτο τρέιλερ για την τρίτη σεζόν, δόθηκε χθες στη δημοσιότητα και όπως έχει γίνει γνωστό η ίδια η Λεβίνσκι βρίσκεται στα ηνία της παραγωγής της τηλεοπτικής μεταφοράς του σκανδάλου, στο οποίο πρωταγωνίστησε.

Σε ένα απόσπασμα, μάλιστα, του τρέιλερ φαίνεται η αναπαράσταση της διαβόητης αγκαλιάς μεταξύ της Λεβίνσκι και του Κλίντον στη διάρκεια συγκέντρωσης του προσωπικού του Λευκού Οίκου, μετά την επανεκλογή του τελευταίου το 1996.

Τον Μπιλ Κλίντον θα υποδυθεί ο Κλάιβ Όουεν, ο οποίος ακούγεται στο τρέιλερ να λέει μια μια ιστορική φράση που σημάδεψε το ερωτικό σκάνδαλο της εποχής: «Δεν είχα σεξουαλικές σχέσεις με εκείνη τη γυναίκα».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ