Ο Πρίγκιπας Κάρολος στηρίζει τους πυρόπληκτους της Ελλάδας – Η δωρεά στην Ερυθρό Σταυρό


Σπουδαία κίνηση από τον Πρίγκιπα Κάρολο, ο οποίος είναι χρόνια υποστηρικτής του Βρετανικού Ερυθρού Σταυρού, καθώς έστειλε δωρεά στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για να ενισχυθεί η προσπάθεια υποστήριξης των πυρόπληκτων πολιτών της χώρας.

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός είναι πάντα έτοιμος να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του σε κάθε έκτακτη ανάγκη. Από τις πρώτες στιγμές κάθε κρίσης, οι εθελοντές του Ε.Ε.Σ, οι οποίοι είναι πλήρως εκπαιδευμένοι και εξοπλισμένοι με όλα τα απαραίτητα μέτρα ατομικής προστασίας και εξοπλισμού, μεταβαίνουν στις πληγείσες περιοχές ώστε να εντοπίσουν τις ανάγκες που υπάρχουν, να υποστηρίξουν στην κατάσβεση, να παράσχουν πρώτες βοήθειες και ψυχολογική υποστήριξη και να βοηθήσουν σε περιπτώσεις έρευνας και διάσωσης.

Ο Προέδρος του Ε.Ε.Σ, Dr. Αντώνιος Αυγερινός ανέφερε: «Είμαστε εξαιρετικά ευγνώμονες για την ευγενική αυτή δωρεά. Σημαίνει πολλά τόσο για τους αφοσιωμένους εθελοντές και το προσωπικό του Ε.Ε.Σ όσο και για τον λαό της Ελλάδας, τον οποίο και βοηθάμε. Δουλεύουμε σκληρά για να στηρίξουμε τους πληγέντες αυτές τις εξαιρετικά δύσκολες στιγμές, καθώς οι πυρκαγιές επηρέασαν πάνω από 70.000 συμπολίτες μας. Έχοντας μεγάλη εκτίμηση στην Α.Β.Υ. Πρίγκιπα Κάρολο της Ουαλίας, δεδομένου και του στενού οικογενειακού δεσμού του με την Ελλάδα και με τον Ε.Ε.Σ, θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε αδιάκοπα για το λαό της χώρας που έχει πληγεί από τις πρωτοφανείς αυτές πυρκαγιές».

Ο Πρίγκιπας Κάρολος της Ουαλίας διέθεσε το ποσό απευθείας στον λογαριασμό του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Για οποιονδήποτε επιθυμεί να συνεισφέρει στο έργο του Ε.Ε.Σ προς ανακούφιση των πυρόπληκτων, παρακαλούμε να χρησιμοποιήσει τα κάτωθι στοιχεία.

Τράπεζα: EUROBANK

Δικαιούχος: Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός

Αρ. Λογ/σμού: 0026.0240.30.0201205013

IBAN: GR2602602400000300201205013

Αιτιολογία: «Πυρκαγιές»

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ