Λονγκ Άιλαντ ΗΠΑ: Εξαιρετικό παραθαλάσσιο εστιατόριο που αξίζει να το επισκεφτείτε


Λονγκ Άιλαντ ΗΠΑ: Το Tiki Joe’s at Captree Boat Basin είναι ένα εξαιρετικό παραθαλάσσιο εστιατόριο στο Λονγκ Άιλαντ, που σίγουρα αξίζει να το δείτε. Έχει μια ζεστή και απελευθερωτική ατμόσφαιρα, η οποία είναι ιδανική για όλη την οικογένεια. Το μαγειρικό ταξίδι του Once ξεκινά με ορεκτικά στο Tiki Joe’s. Δύο σταθερές επιλογές θα ήταν το τηγανητό καλαμάρι (το οποίο συνοδεύει μαρινάρα ή το ρίχνετε σε γλυκιά σάλτσα Thai Chili), καθώς και τα μύδια με λευκό κρασί,  λεμόνι και σάλτσα σκόρδου βουτύρου. Ο Σολομός Ατλαντικού στη σχάρα επίσης για τους λάτρεις σολομού.

Το Tiki Joe’s είναι γνωστό για τα σάντουιτς με σήμα κατατεθέν, τα οποία σερβίρονται με πατάτες τηγανητές με θαλασσινό αλάτι.

Ένα ειδικό που ξεχώρισε ήταν το “Rustic Sandwich”, το οποίο αποτελείται από κοτόπουλο στη σχάρα, ψητές κόκκινες πιπεριές, φρέσκια μοτσαρέλα, μαρούλι με πράσινα φύλλα, πέστο αιόλι και χωριάτικο ψωμί.

Το πιο δημοφιλές στοιχείο μενού τους είναι το “Tiki Joe’s Burger”, το οποίο είναι επίσης διαθέσιμο με το φυτικό Impossible Burger.

Προσφέρουν επίσης “Σαλάτες Καίσαρα Κοτόπουλου στη σχάρα”, καθώς και τη “Σαλάτα Cobb της Miki Dollar” του Tiki Joe. Οι λάτρεις των θαλασσινών περιμένουν μια απόλαυση στο Tiki Joe’s. «Η ψημένη στο γκριλ Ατλαντική Σαλάτα» είναι εντελώς φανταστική, είναι γεμάτη με πέστο βασιλικού, που συνοδεύεται από ψητές πατάτες και εποχιακά λαχανικά (στην προκειμένη περίπτωση σπαράγγια).

Δεν πρέπει να φύγετε από το εστιατόριο της προκυμαίας χωρίς να δοκιμάσετε το αλμυρό «Junior’s Cheesecake» για επιδόρπιο, το οποίο συνοδεύεται από σαντιγί και σιρόπι σοκολάτας. Το Tiki Joe’s προσφέρει ζωντανή μουσική τρεις νύχτες την εβδομάδα (Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή). Επιπλέον, διατίθενται πακέτα τροφοδοσίας για γάμους, εταιρικές και ειδικές εκδηλώσεις, καθώς και παιδικό μενού για παιδιά ηλικίας κάτω των 10 ετών.

Η ετυμηγορία

Συνολικά, το Tiki Joe’s στο Captree Boat Basin είναι ένα αξιόλογο εστιατόριο στο Λονγκ Άιλαντ. Σε κάθε επίσκεψη, υπάρχει πάντα κάτι καινούργιο για να δοκιμάσετε λόγω των περίτεχνων προσφορών μενού.

Το προσωπικό αναμονής είναι φροντιστικό και προσεκτικό στις ανάγκες του πελάτη και έχει μια ευχάριστη ατμόσφαιρα. Συνιστάται ιδιαίτερα για όλους και συγκεντρώνει βαθμολογία Α. Μπράβο. Για να μάθετε περισσότερα για το Tiki Joe’s στο Captree Boat Basin, επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο του Tiki Joe’s Beach Club και ακολουθήστε τους στο Instagram.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ