Πέθανε η ηθοποιός Νινή Τζάνετ – Ήταν αδερφή του Αλέκου Τζανετάκου


Τον θάνατο της γνωστής ηθοποιού αποκάλυψε ο μοναχογιός της, Γρηγόρης Αποστολίδης.

Την περασμένη Δευτέρα, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και χωρίς να το μάθει κανείς, έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός και θιασάρχισσα Νίνή Τζάνετ σε ηλικία 86 ετών. Η μικρότερη αδελφή του Αλέκου Τζανετάκου.

Η Νινή Τζάνετ ευτύχησε να κάνει μια τεράστια καριέρα στο Ακροπόλ και να γίνει η «κολλητή» του Μάνου Κατράκη, της Λίντα Άλμα, της Ρένας Βλαχοπούλου, της Ελένης Προκοπίου και πολλών άλλων μεγάλων ονομάτων εκείνης της εποχής. Όμως, «έφυγε» βυθισμένη στο σκοτάδι της άνοιας και του Πάρκινσον.

Τον θάνατο της γνωστής ηθοποιού αποκάλυψε ο μοναχογιός της, Γρηγόρης Αποστολίδης στην Espresso.

«Ευχαριστώ τον Θεό που μου έστειλε μια τέτοια μητέρα. Ήταν τόσο σπουδαία γυναίκα που έμεινε χήρα πολύ νέα και δεν ξαναπαντρεύτηκε για να μην πάρει άλλο επώνυμο. Πιστεύω από εκεί πάνω που βρίσκεται, στον θίασο του ουρανού, θα τους κάνει όλους να χορεύουν και να γελάνε».

Στην ερώτηση εάν η Νινή Τζάνετ έφυγε ευτυχισμένη από τη ζωή, ο γιος της συγκινήθηκε. «Νομίζω ναι, έφυγε ευτυχισμένη. Αναπολούσε πολλές φορές τα παλιά και μου έλεγε διάφορες ιστορίες εκείνης της εποχής. Η μητέρα μου ήταν ένας πολύ συνεσταλμένος άνθρωπος. Από το θέατρο έφυγε πριν από περίπου 25 χρόνια, πάνω στο απόγειο. Ήθελε να τη θυμούνται όπως παλιά. Το μόνο πικρό είναι ότι τα τελευταία χρόνια έπασχε από άνοια και Πάρκινσον και αυτό την είχε δυσκολέψει πολύ στην επικοινωνία μας».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


1 ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ