Ποιον θυμίζει ο χαρακτήρας του Keanu Reeves στο «Toy Story 4»;


Ο Tim Allen έδωσε νέες πληροφορίες για την τέταρτη ταινία της σειράς που κυκλοφορεί το καλοκαίρι του 2019.
Η τέταρτη ταινία στη σειρά «Toy Story» θα κάνει την πρεμιέρα της το ερχόμενο καλοκαίρι και ήδη έχουν κυκλοφορήσει δύο teaser τρέιλερ. Όπως οι προηγούμενες ταινίες, έτσι και αυτή θα περιλαμβάνει ένα all-star καστ ηθοποιών που δανείζουν τις φωνές στους στα ζωντανά παιχνίδια του «Toy Story 4».

Ανάμεσα στους πολλούς νέους στο franchise ηθοποιούς είναι ο Keanu Reeves, ο οποίος, σύμφωνα με τον Tim Allen – ο οποίος ενσαρκώνει τον Buzz Lightyear – έχει έναν «σπουδαίο ρόλο». Στην εμφάνισή του στην τηλεοπτική εκπομπή «The Tonight Show» με τον Jimmy Fallon, ο ηθοποιός σχολίασε πως ο χαρακτήρας του Reeves έχει αρκετές ομοιότητες με τον Buzz Lightyear, οπότε χρειάστηκε να τον «μετριάσουν» λίγο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Pixar για την υπόθεση της νέας ταινίας, ο Woody πάντοτε ήταν σίγουρος για τη θέση του στον κόσμο και προτεραιότητά του είναι να προστατεύει το παιδί του, είτε πρόκειται για τον Andy, είτε για την Bonnie. Όταν όμως η Bonnie αποκτά ένα νέο παιχνίδι, τον Forky, Woody θα πρέπει να αναθεωρήσει τις απόψεις τους, καθώς αντιλαμβάνεται πόσο μεγάλος είναι ο κόσμος για ένα παιχνίδι.

Πέραν του Tim Allen, στην ταινία επιστρέφουν οι Tom Hanks και Joan Cusack, ενώ ο Tony Hale θα ενσαρκώσει τον Forky. Σκηνοθέτης του «Toy Story 4» είναι ο Josh Cooley, ενώ το σενάριο φέρει την υπογραφή των Will McCormack, Stephany Folsom και C.S. Anderson.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ