Χάκαράν τον λογαριασμό του Θοδωρή Ιακωβίδη στο Instagram


Όπως ενημέρωσε και ο ίδιος ο αρισβαρίστας με ανάρτηση του στο facebook έπεσε θύμα χάκερ

Στο στόχαστρο χάκερ φαίνεται πως βρέθηκε το προφίλ στο Instagram του αθλητή ης Άρσης Βαρών που συγκίνησε όλη την Ελλάδα, Θοδωρή Ιακωβίδη.

Ο πρωταθλητής του Παναθηναϊκού, που πριν από λίγες ημέρες συγκίνησε με τα λόγια του μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, καλούσε μέσω instagram για δωρεά κρυπτονομισμάτων για τους πυρόπληκτους.

Ειδικότερα, στην ανάρτηση του Instagram αναφερόταν:

«Εν μέρει για την προστασία των ζώων, έκανα αυτόν τον έρανο για να μπορέσουν οι άνθρωποι να ξαναχτίσουν τα σπίτια τους. Βοηθήστε τόσο τους ανθρώπους όσο και πολλά πλάσματα στέλνοντας τουλάχιστον 20 Ευρώ, πλήρωσα όσο μπορούσα. Κάνουμε αυτή τη δωρεά για αποστολή με bitcoin. Εάν κάποιος έχει bitcoin ή αιθέρα, στείλτε μερικά. Οι αποστολείς στέλνουν ένα μήνυμα και θα απαντήσω και θα λάβω το όνομά σας. Σήμερα το βράδυ θα μοιραστώ τους αποστολείς χρημάτων και θα ανοίξω μια ζωντανή μετάδοση για υποστήριξη. Ακόμα κι αν στείλετε 20 ευρώ, είναι αρκετά. Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων, περιμένω τα μηνύματά σας» είναι το μήνυμα που έχουν αναρτήσει και χρειάζεται απόλυτη προσοχή από τους ακόλουθους του Θοδωρή Ιακωβίδη, καθώς πρόκειται περί απάτης.

Ιακοβίδης instagram

Όπως ενημέρωσε και ο ίδιος μέσα facebook έπεσε θύμα χάκερ. «Ο λογαριασμός μου στο ίνσταγκραμ έχει χακαριστεί… Μην δίνετε βάση σε καμία ανάρτηση…» ανέφερε ο αθλητής.

Ιακωβίδης χακάρισμα instagram


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ