Επικοινωνία Μητσοτάκη – Χαρδαλιά μετά το ισχαιμικό επεισόδιο του δεύτερου


Νίκος Χαρδαλιάς: Ο πρωθυπουργός επικοινώνησε με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, μετά την περιπέτεια υγείας που είχε το μεσημέρι της Δευτέρας (16.08). Στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή, ο Βασίλης Κοντοζομάνης.

Σοβαρό πρόβλημα υγείας παρουσιάστηκε τη Δευτέρα (16.08) στον Νίκο Χαρδαλιά. Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο και χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο Αγία Όλγα, όπου και νοσηλεύεται όντας πλέον εκτός κινδύνου.

Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του βρέθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης, ενώ μόλις ήταν σε θέση να επικοινωνήσει ο κ. Χαρδαλιάς, είχε συνομιλία και με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. Όσο ο υφυπουργός θα παραμένει στο νοσοκομείο, τα καθήκοντα του συντονισμού στην πολιτική προστασία έχει αναλάβει ο κ. Βασίλης Παπαγεωργίου.

Τοποθετήθηκαν δυο στεντ στον Νίκο Χαρδαλιά

Το μεσημέρι της Δευτέρας (16.08), ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα», όπου του τοποθετήθηκαν δυο στεντ και πλέον νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Αξίζει να σημειωθεί πως, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Χαρδαλιάς στο παρελθόν είχε υποστεί έμφραγμα.

Το τελευταίο διάστημα ο υφυπουργός ήταν σε καθεστώς έντονης πίεσης, κυρίως λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών που έπληξαν τη χώρα και κλήθηκε να διαχειριστεί πολύ δύσκολες καταστάσεις, γεγονός που όπως φαίνεται επηρέασε και την κατάσταση της υγείας του.

Νεότερες πληροφορίες, αναφέρουν πως το πρωί της Δευτέρας (16.08), ο κ. Χαρδαλιάς ήταν από το πρωί για αρκετές ώρες στο συντονιστικό κέντρο. Στη συνέχεια, πήγε στο γραφείο του στο κτήριο «Φάρος» στο Μαρούσι, για κάποιες συναντήσεις που είχε.

Εκεί ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία και χωρίς χρονοτριβή διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου διαγνώστηκε το συμβάν. Όπως αναφέραμε, η πίεση των τελευταίων ημερών φαίνεται πως είναι αυτή που έπαιξε καθοριστικό ρόλο για την περιπέτεια υγείας του υφυπουργού.

Η ανακοίνωση από το νοσοκομείο Αγία Όλγα

Περί την 14:30 σήμερα 16/08/2021 προσήλθε στο Νοσοκομείο μας ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς .

Υπεβλήθη σε κλινικοεργαστηριακό έλεγχο και έγινε άμεσα στεφανιογραφία και αγγειοπλαστική στεφανιαίων αγγείων. Επιτυχώς.

Θα παραμείνει στην Καρδιολογική Κλινική για παρακολούθηση.

Χρέη συντονισμού αναλαμβάνει ο Βασίλης Παπαγεωργίου

Την ευθύνη συντονισμού των ενεργειών από την πλευρά της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, ανέλαβε άμεσα, από την πρώτη στιγμή μετά το περιστατικό υγείας του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειος Παπαγεωργίου, ο οποίος βρισκόταν ήδη στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο Χαλάνδρι, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση από την Πολιτική Προστασία.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ