Απόστολος Γκλέτσος: Φήμες για ειδύλλιο με κοσμική κυρία της Αθήνας


Απόστολος Γκλέτσος: Ολοένα και πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν τον Απόστολο Γκλέτσο και την Ιζαμπέλα Αρβανίτη να έχουν έρθει πολύ κοντά. Σύμφωνα με όσα γράφει το περιοδικό Ciao, οι δύο τους είναι ζευγάρι εδώ και έξι μήνες. Αυτές οι φήμες, λοιπόν, θέλουν την πρώην σιδηρά κυρία του ΥΓΕΙΑ και τον Απόστολο Γκλετσο να γνωρίστηκαν μέσω κοινών τους φίλων. Κάποιοι μιλούν για το νέο ζευγάρι της High Society που θα ταράξει τα κοσμικά νερά. Αν και τους έχουν δει ελάχιστα σε εξόδους, πολλοί λένε ότι ο ένας απολαμβάνει την παρέα του άλλου, όμως αποφεύγουν τα κοσμικά στέκια για ευνόητους λόγους.

Ποια είναι η Ιζαμπέλα Αρβανίτη

Η Ιζαμπέλα Αρβανίτη, όπως αναφέρει το Ciao, δεν είναι απλά μια κοσμική κύρια ούτε η πρώην ιδιοκτήτρια του Υγεία, μεταξύ των άλλων επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων. Είναι η επιτομή του σικ και δεν θέλει να δίνει αφορμή για σχόλια ακόμα και αν πρόκειται για κάτι καλό. Όπως την παραχώρηση που έκανε στην Τεμένη και η δημιουργία ενός σπιτιού του “Χαμόγελου του παιδιού”, λίγο έξω από το Αίγιο που είναι και η γενέτειρά της.

Ο γάμος της με τον τραγουδιστή Αργύρη Κούκα, αποτέλεσε τότε κοσμικό γεγονός. Το άλλοτε ευτυχισμένο ζευγάρι πέρασε μια κρίση που οδήγησε τελικά στον χωρισμό. Το διαζύγιο ήρθε το περασμένο καλοκαίρι. Κάτι που οι ίδιοι δεν ήθελαν να δημοσιοποιήσουν, ενώ την κρίση που περνούσαν την ήξεραν μόνο δικά τους άτομα.

Κάθε χρόνο στο απίστευτο εξοχικό της οικογένειας την Ύδρα έρχονται μεγάλα ονόματα του εξωτερικού αλλά και της εγχώριας showbiz, ανάμεσά τους και η Κέιτ Μος.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ