Νίκος Χαρδαλιάς: Υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο – Το ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του


Ισχαιμικό επεισόδιο υπέστη νωρίτερα τη Δευτέρα 16 Αυγούστου ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς. Ο υφυπουργός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγία Όλγα, όπου υπεβλήθη άμεσα σε στεφανιογραφία και τοποθετήθηκαν δύο στεντ. Όπως έγινε γνωστό, η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.

Ειδικότερα, από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται εκδόθηκε νωρίτερα η παρακάτω ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας του: 

Περί την 14:30 σήμερα 16/08/2021 προσήλθε στο Νοσοκομείο μας ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς.

Υπεβλήθη σε κλινικοεργαστηριακό έλεγχο και έγινε άμεσα στεφανιογραφία και αγγειοπλαστική στεφανιαίων αγγείων. Επιτυχώς.

Θα παραμείνει στην Καρδιολογική Κλινική για παρακολούθηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υφυπουργός είχε υποστεί έμφραγμα στο παρελθόν.

Ο Βασίλειος Παπαγεωργίου στο συντονισμό των ενεργειών από την πλευρά της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας

Όπως ανακοινώθηκε από την Πολιτική Προστασία, την ευθύνη συντονισμού των ενεργειών από την πλευρά της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, ανέλαβε άμεσα, μετά το περιστατικό υγείας του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειος Παπαγεωργίου, ο οποίος βρισκόταν ήδη στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο Χαλάνδρι.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έχει επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Νίκο Χαρδαλιά.

Από την πρώτη στιγμή στο νοσοκομείο βρισκόταν ο αναπληρωτής υπουργός Yγείας Βασιλης Κοντοζαμάνης, ενώ ευχετήρια μηνύματα για ταχεία ανάρρωση έστειλαν μέσω twitter -μεταξύ άλλων- o υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, ο υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης, καθώς και ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Τάσος Γαϊτάνης.

ΣΥΡΙΖΑ: Να επιστρέψει υγιής στα καθήκοντα και την οικογένειά του
«Ευχόμαστε στον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Χαρδαλιά ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει υγιής στα καθήκοντα και την οικογένειά του», αναφέρει με ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία.

ΚΙΝΑΛ: Καλή και γρήγορη ανάρρωση
«Το Κίνημα Αλλαγής εύχεται περαστικά στον Νίκο Χαρδαλιά. Καλή και γρήγορη ανάρρωση», ήταν το μήνυμα από τον εκπρόσωπο Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλου Χρηστίδη.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ