Νίκος Χαρδαλιάς: Δεν θα πάρει σήμερα εξιτήριο, στο πλευρό του συνεχώς η σύζυγός του


Νίκος Χαρδαλιάς: Σε καλύτερη κατάσταση είναι σήμερα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας ο οποίος τη Δευτέρα πέρασε μία περιπέτεια με την υγεία του.

Σε καλύτερη κατάσταση βρίσκεται σήμερα ο Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος το μεσημέρι της Δευτέρας υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο. Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας βρίσκεται υπό στενή ιατρική παρακολούθηση, δεν αναμένεται να πάρει σήμερα εξιτήριο, ενώ στο πλευρό του βρίσκεται συνεχώς η σύζυγός του, Γιώτα Παναγιωτοπούλου.

Η κ. Παναγιωτοπούλου με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook ανέφερε ότι o σύζυγός της είναι καλά στην υγεία του και ευχαρίστησε τον κόσμο για τη συμπαράσταση. «Ο Νίκος είναι πολύ καλά. Συνεχίζουμε. Σας ευχαριστώ όλους από την ψυχή μου», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η ανάρτηση της συζύγου του Νίκου Χαρδαλιά
Η ανάρτηση της συζύγου του Νίκου Χαρδαλιά

Νίκος Χαρδαλιάς: Το ιατρικό ανακοινωθέν

Το απόγευμα της Δευτέρας, εκδόθηκε από το νοσοκομείο η παρακάτω ανακοίνωση για την κατάσταση του κ.Χαρδαλιά:

«Περί την 14:30 σήμερα 16/08/2021 προσήλθε στο Νοσοκομείο μας ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς. Υπεβλήθη σε κλινικοεργαστηριακό έλεγχο και έγινε άμεσα στεφανιογραφία και αγγειοπλαστική στεφανιαίων αγγείων. Επιτυχώς. Θα παραμείνει στην Καρδιολογική Κλινική για παρακολούθηση».

Σημειώνεται πως ο Νίκος Χαρδαλιάς έχει υποστεί έμφραγμα κατά το παρελθόν και ενώ τις τελευταίες πέντε- έξι μέρες ένιωθε πόνους στο στέρνο, δεν πήγε στον γιατρό, παρά το ιατρικό του ιστορικό.

Νίκος Χαρδαλιάς: Η ένταση προκάλεσε το ισχαιμικό

Εν ώρα εργασίας ανάμεσα στο Συντονιστικό Κέντρο της Πυροσβεστικής στο Χαλάνδρι και την έδρα της Πολιτικής Προστασίας στο κτίριο Φάρος στο Μαρούσι βρισκόταν ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, την ώρα που υπέστη καρδιολογικό επεισόδιο.

Ο κ. Χαρδαλιάς ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία και έναν πόνο στο στήθος. Αμέσως κατάλαβε ότι κάτι σοβαρό συμβαίνει, καθώς είχε υποστεί ανάλογο επεισόδιο στο παρελθόν. Η πρότερη εμπειρία του τον βοήθησε να αντιληφθεί αμέσως ότι πρέπει να πάει στο νοσοκομείο. Ο υπασπιστής του γρήγορα τον μετέφερε με το υπηρεσιακό όχημα στην καρδιολογική κλινική του «Αγία Όλγα», όπου διαπιστώθηκε το ισχαιμικό επεισόδιο.

Αμέσως εισήχθη στη χειρουργική μονάδα, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση που ήταν απολύτως επιτυχής. Ακολούθως μεταφέρθηκε σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), όπου αναμένεται να παραμείνει για τρία 24ωρα. Ο κ. Χαρδαλιάς έχει διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του και σύμφωνα με τους συνεργάτες του έχει καλή ψυχολογία.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ