Απόφαση Ανακοίνωση: Χώρισαν Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης

Απόφαση Ανακοίνωση: Μετά τη Δέσποινα Βανδή και τον Ντέμη Νικολαΐδη, τη Ζέτα Μακρυπούλια με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, ακόμα ένα ζευγάρι της εγχώριας showbiz αποφάσισε να πάρει διαζύγιο. Ο λόγος για την παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου και τον ηθοποιό και παρουσιαστή Κρατερό Κατσούλη.

Από την ημέρα που ο Κρατερός Κατσούλης αποφάσισε να αποχωρήσει από την εκπομπή «Στη Φωλιά των κου κου» που παρουσίαζε μαζί με την Κατερίνα Καραβάτου στο Star είχαν αρχίσει οι… ψίθυροι για το επερχόμενο διαζύγιο. Όταν ήρθαν και οι χωριστές καλοκαιρινές διακοπές, οι ψίθυροι εντάθηκαν.

Και την Τρίτη, 17 Αυγούστου, μέσω του δικηγόρου τους, η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης ανακοίνωσαν την απόφασή τους να χωρίσουν ύστερα από 10 χρόνια γάμου και δύο παιδιά.

«Έπειτα από μεγάλη προσπάθεια και με μεγάλη αγάπη μεταξύ μας, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην λύση του γάμου μας. Έχουμε ήδη ενημερώσει τα παιδιά μας για αυτήν την τόσο μεγάλη μας απόφαση και μπορεί μεν να ακολουθούμε πλέον διαφορετικούς προσωπικούς δρόμους, αλλά ως γονείς εξακολουθούμε η απόλυτη και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητά μας να είναι η αγάπη, η φροντίδα και η προστασία των τέκνων μας.

Παρακαλούμε, για τον σεβασμό της απόφασής μας, ιδίως δε των τέκνων μας, ώστε η σημαντική αυτή αλλαγή στη ζωή τους να είναι όσο το δυνατόν πιο ανώδυνη», αναφέρει η ανακοίνωση του πρώην ζευγαριού.

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης παντρεύτηκαν, με πολιτικό γάμο, τον Ιούλιο του 2011. Έχουν δυο παιδιά, την 9 ετών Αέλια και τον 4 ετών Αρίωνα.

ΠΗΓΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here