Πρόσωπο υγεία: Γι αυτό δεν πρέπει να το πλένεται στο ντουζ

Σίγουρα το να πλένουμε το πρόσωπο μας, την ώρα που κάνουμε μπάνιο είναι πολύ μεγάλη διευκόλυνση επειδή η διαδικασία μπορεί να συσχετιστεί με τις υπόλοιπες.  Γι αυτό τον λόγο τίποτα δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο  από το πλύσιμο και την αφαίρεση του μακιγιάζ από το πρόσωπό μας στο ντους .

Με αυτή την κίνηση σε ελάχιστα λεπτά, καταφέρνουμε να εξαλείψουμε τις ακαθαρσίες, τη ρύπανση και τη σύνθεση της ημέρας. Ωστόσο αυτές οι κινήσεις, είναι επιβλαβείς για το δέρμα μας.

Καθαριστικά μακιγιάζ είναι επιβλαβή την ώρα του ντουζ

  • Όχι, ο λόγος  μην σκεφτείτε ότι  θα μπορούσε να οφείλεται στα καθαριστικά ή στα αφαιρετικά μακιγιάζ που χρησιμοποιούνται διότι αυτό δεν υφίστανται, αφού κάλλιστα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα καθαριστικά που χρησιμοποιούμε στην καθημερινή μας βάση.

Λόγος που δεν πρέπει να ξεβαφόμαστε στο ντουζ

Όταν κάνουμε μπάνιο, προτιμούμε το καυτό νερό και αυτό είναι που δεν πρέπει να έρχεται σε επαφή με το πρόσωπο μας. Γι αυτό τον λόγο δεν πρέπει να το καθαρίζουμε στο ντουζ. Το καυτό νερό , έχει την τάση να καταστρέφει την υδρολιτιδικη μεμβράνη του προσώπου μας, με αποτέλεσμα να γίνεται η επιδερμίδα πιο εύθραυστη αλλά και πιο ευάλωτη στους εξωτερικούς παράγοντες.

Αντίθετα, το κρύο νερό ενισχύει τη μικροκυκλοφορία και τείνει να συσφίγγει τους πόρους του δέρματος . Θα καταλάβετε ότι για να διατηρήσετε το δέρμα καθαρό και απαλό, είναι καλύτερο να καθαρίσετε το πρόσωπό σας με πολύ δροσερό ή ζεστό νερό.

Ακολουθεί βίντεο για βαθιά καθαριότητα

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here