Προσλήψεις στο Δήμο Κιλκίς: Μέχρι 20/8 οι αιτήσεις


ΑΣΕΠ: Με 33 άτομα ενισχύεται ο Δήμος Κιλκίς – Δείτε ειδικότητες

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την κάλυψη εποχικών ή αναγκών του Τμήματος Καθαριότητας της Διεύθυνσης Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Περιβάλλοντος και Πρασίνου και της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κιλκίς.

Δείτε στον πίνακα τις θέσεις εργασίας:

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο δικτυακό τόπο του Δήμου Κιλκίς (www.e-kilkis.gr) καθώς και στο κατάστημα του Δήμου Κιλκίς, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.

Η προθεσμία λήγει 20/8/2021 και ώρα 24.00. Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία ή μη εργάσιμη), τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων: α) Στο δικτυακό τόπο της υπηρεσίας (www.e-kilkis.gr) β) Στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ www.asep.gr.

Δείτε ΕΔΩ την προκήρυξη

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ