Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: Βαρύ πένθος για την Αλεξάνδρα Πασχαλίδου [pic]


Μια από τις δύσκολες στιγμές της ζωής βιώνει η Αλεξάνδρα Παχαλίδου, αφού έχασε τον αγαπημένο της πατέρα, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου.

Η παρουσιάστρια μοιράστηκε την είδηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ειδικότερα, ανάρτησε ένα βίντεο, όπου ο πατέρας της παίζει μουσική και τον αποχαιρέτισε με ένα βαθιά συγκινητικό μήνυμα.

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα της παρουσιάστριας στον αγαπημένο της πατέρα που έφυγε από τη ζωή στις 15 Αυγούστου:

«Αντίο, πατέρα. Με περίμενε. Πέταξα στην αγκαλιά του. Του τραγούδησα. Του είπα πόσο πολύ τον αγαπώ. Τον ευχαρίστησα, που μου έδωσε ζωή και τόσα μαθήματα. Έπαιξα την αγαπημένη του μουσική και προσευχήθηκα για εκείνον. Και τότε έφυγε. Στις 18:26 στις 15 Αυγούστου του 2021. Ο πατέρας μου. Το φως μου. Να αναπαυτεί η ψυχή του. Να χορεύει και να τραγουδά μέχρι την αιωνιότητα. Υπάρχουν τόσα πολλά για αυτόν τον άνθρωπο, που θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας. Σύντομα. Προς το παρόν, κάθομαι δίπλα του, κρατάω το χέρι του και τον αποχαιρετώ», έγραψε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου.

Δείτε την ανάρτηση της παρουσιάστριας στο Instagram:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ALEXANDRA PASCALIDOU (@pascalidou)

Λίγα λόγια για την Αλεξάνδρα Πασχαλίδου

Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου γεννήθηκε στις 17 Ιουλίου 1970 στο Βουκουρέστι και είναι ελληνοσουηδή αρθρογράφος, τηλεοπτική παρουσιάστρια και συγγραφέας.
Η Πασχαλίδου έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό το 1995 όταν άρχισε να παρουσιάζει την πολυπολιτισμική τηλεοπτική εκπομπή Mosaik στη Σουηδική Τηλεόραση, το δημόσιο κανάλι της Σουηδίας.

 

Το 2004, η Πασχαλίδου παρουσίασε τους Ολυμπιακούς Αγώνες στην Αθήνα για τη σουηδική τηλεόραση. Μετά έζησε δύο χρόνια στην Ελλάδα παρουσιάζοντας διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές και εργάστηκε σε ψυχαγωγικά προγράμματα της ΕΡΤ.

Παρουσίαζε επίσης μια τρίωρη ζωντανή εκπομπή κάθε μέρα. Σχολίασε τον Διαγωνισμό Τραγουδιού Eurovision για λογαριασμό της ΝΕΤ το 2005. Το ίδιο έτος η Πασχαλίδου παρουσίασε τον εθνικό διαγωνισμό για την επιλογή του εκπροσώπου της Σουηδίας από το Γκέτεμποργκ.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ