Οργισμένη απάντηση της κόρης του Χαρδαλιά για τα πικρόχολα σχόλια – «Ντροπή και λύπη εκ μέρους σας»


Πολλά από αυτά τα σχόλια έχουν πέσει στην αντίληψη των μελών της οικογένειας του Νίκου Χαρδαλιά, κάνοντας ακόμα πιο βαριά την ήδη δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζουν

Την οργή της 20χρονης Ιωάννας Χαρδαλιά, προκάλεσαν τα πικρόχολα σχόλια χρηστών των social media τα οποία, χλεύαζαν ή ακόμα και εξέφραζαν ικανοποίηση για την περιπέτεια υγείας του πατέρα της και υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας.

Πολλά από αυτά τα σχόλια έχουν πέσει στην αντίληψη των μελών της οικογένειας του Νίκου Χαρδαλιά, κάνοντας ακόμα πιο βαριά την ήδη δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζουν.

Μάλιστα, σε ένα από αυτά τα μηνύματα έδωσε την δική της απάντηση η 20χρονη Ιωάννα η οποία εξέφρασε μεταξύ άλλων την αγωνία ολόκληρης της οικογένειάς για το γεγονός αλλά και την λύπη της για τέτοιου είδους σχόλια που κυκλοφορούν στα social media.

Ειδικότερα, η Ιωάννα Χαρδαλιά απάντησε:

«Είναι η πρώτη φορά που απαντάω σε σχόλια αγνώστου που αφορούν τον πατέρα μου. Αλλά θέλω να εκφράσω την ντροπή και τη λύπη που αισθάνομαι εκ μέρους σας. Πέρα από τις απόψεις και τις προτιμήσεις σας, που είναι καθ’όλα σεβαστές, η τουλάχιστον πρέπει να είναι, θεωρώ ειδεχθές και ντροπιαστικό να γράφετε τέτοια πράγματα και να χαίρεστε με τη δική μας λύπη, το άγχος και την ανησυχία μιας ολόκληρης οικογένειας. Δεν είναι ευχάριστο λοιπόν και δεν αξίζει σε κανέναν να νοσηλεύεται. Σκεφτείτε πριν μιλήσετε γιατί θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε να είναι στη θέση του, στη θέση μας. Με σεβασμό η κόρη εκείνου που σας έκανε τόσο χαρούμενους σήμερα».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ