Πάτρα: Γέννησε με καισαρική η έγκυος με κορονοϊό – Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας της


Πάτρα: Ραγδαία επιδείνωση παρουσίασε η υγεία της 32χρονης εγκυμονούσας, με τους γιατρούς να προχωρούν σε καισαρική, με το βρέφος να γεννιέται 1 κιλό και 600 γραμμάρια.

Σε καισαρική επέμβαση ώστε να πάρουν το βρέφος οι, υποβλήθηκε το πρωί της Τετάρτης η 32χρονη που νοσηλεύται στην Πάτρα, θετική στον κορονοϊό, καθώς παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση.

Πληροφορίες του tempo24 αναφέρουν ότι γέννησε ένα αγοράκι το οποίο ζυγίζει 1.600 γραμμάρια και βρίσκεται σε θερμοκοιτίδα.

Η 32χρονη νοσεί από κορονοϊο και οι γιατροί της χορηγούσαν οξυγόνο με μάσκα, με μοναδικό σκοπό να «πάρει» το έμβρυο όσες περισσότερες ημέρες μπορούσε, αφού διένυε τον 7ο μήνα της κύησής της.

Μετά την πρωινή επιδείνωση της υγείας της σήμανε «συναγερμός» προκειμένου να έρθει στον κόσμο το μωρό με ασφάλεια και φυσικά να προχωρήσουν στην διασωλήνωση της 32χρονης.

Η γυναίκα παραμένει διασωληνωμένη εκτός ΜΕΘ και συγκεκριμένα έξω από τα χειρουργεία, ενώ αναμένεται η διακομιδή της στην ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου της Πάτρας «Άγιος Ανδρέας».

Η γυναίκα δεν είχε εμβολιαστεί.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ