Σεξουαλική Παχυσαρκία: Βλαβερή για την σεξουαλική επιθυμία

Μία πολύ ενδιαφέρουσα έρευνα η οποία διεξάχθηκε από Αμερικανούς επιστήμονες, έφερε στο φως ότι τα πολλά και περιττά κιλά προκαλούν μείωση της στυτικής λειτουργίας και κατ ‘επέκτασι προβλήματα στην σεξουαλική ζωή των παχύσαρκων ατόμων.

Οι έρευνες οι οποίες διεξήχθησαν , έδειξαν ότι υπέρβαρο θεωρείτε εκείνο το άτομο το οποίο έχει μείκτης μάζας  σώματος η οποία υπερβαίνει τα 25, ενώ ως παχύσαρκο η μάζα σώματος η οποία υπερέβαινε τα 30. Επίσης πάλι σύμφωνα με την ίδια έρευνα αποδείχτηκε ότι τα υπέρβαρα άτομα είναι πολύ περισσότερα από τα παχύσαρκα.

Οι γυναίκες που είναι παχύσαρκες έχουν πολλά σεξουαλικά  προβλήματα σε σχέση με τις γυναίκες που έχουν φυσιολογικό βάρος. Τα  σεξουαλικά προβλήματα που έχουν οι  υπέρβαρες γυναίκες είναι τα:

  1.  Έχουν μειωμένη σεξουαλική επιθυμία
  2. Δεν μπορούν να αισθανθούν την απόλυτη ηδονή από την διέγερση
  3. Δεν λιπαίνετε ο κόλπος
  4. Νιώθουν πόνο κατά την σεξουαλική πράξη

Ωστόσο, είναι πάρα πολύ δύσκολο να ακόμα και για τους ίδιους τους επιστήμονες να  διαχωρίσουν αν αυτά τα συμπτώματα οφείλονται εξολοκλήρου στην παχυσαρκία η και σε άλλα νοσήματα τα οποία έχουν τα ίδια συμπτώματα.

Ακόμα ένα μείον το οποίο κάνει τα παχύσαρκα άτομα να χάνουν τις σεξουαλικές ορμές τους είναι ο ψυχολογικός παράγοντας ο οποίος επηρεάζετε κατά πολύ από τον χλευασμό που τους γίνετε λόγω της εξωτερικής τους εικόνας και που τα κάνει να χάνουν την αυτό εκτίμησή τους.

Βελτίωση σεξουαλικής ζωής Γυναικών

  1. Ξεκινήστε κάποιο χόμπυ που θα σας βοηθήσει να χάσετε κιλά, η σωματική άσκηση πάντα βοηθάει στην καύση λίπους.
  2. Αρχίστε να κάνετε υγιεινή διατροφή και θα δείτε ότι θα βοηθήσει κατά πολύ και την σεξουαλική σας δραστηριότητα.

Ακολουθεί βίντεο για την σεξουαλική αγωγή


 

 

 

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here