Μαλλιά: Μάσκα μαλλιών με μπανάνα και λάδι καρύδας για ξηρά και ατίθασα μαλλιά


Οι μπανάνες είναι εξαιρετικές για τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής. Είναι γνωστό ότι βελτιώνουν τη διαχείριση και τη λάμψη των μαλλιών μας. Επιπλέον, λέγεται ότι προλαμβάνουν και ελέγχουν την πιτυρίδα και ενυδατώνουν το τριχωτό της κεφαλής. Οι μπανάνες είναι πλούσιες σε κάλιο, φυσικά έλαια, υδατάνθρακες και βιταμίνες, που βοηθούν στην απαλότητα των μαλλιών και προστατεύουν τη φυσική τους ελαστικότητα. Ενώ υπάρχουν πολλά προϊόντα μαλλιών μπανάνας διαθέσιμα στην αγορά, αν θέλετε, μπορείτε να φτιάξετε τη δική σας DIY σπιτική μάσκα μπανάνας με 3 υλικά και τέλειο αποτέλεσμα.

Το λάδι καρύδας βοηθά στη θρέψη του τριχωτού της κεφαλής και μειώνει τις λοιμώξεις. Με υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη Ε, είναι εξαιρετικό για ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά. Επιπλέον, η περιεκτικότητα σε βιταμίνη Κ στο λάδι καρύδας βοηθά στη μείωση της πιτυρίδας. Σύμφωνα με την ειδικούς, “το μασάζ με λάδι καρύδας προάγει την υγιή ανάπτυξη των μαλλιών και λόγω της ιδιότητας του να αποτρέπει την απώλεια υγρασίας, το μασάζ αυτού του ελαίου στο τριχωτό της κεφαλής και στα μαλλιά είναι γνωστό ότι έχει εκπληκτικά αποτελέσματα”.

Τώρα. ο συνδυασμός μπανάνας και καρύδας χαρίζει στα μαλλιά σας λάμψη μεγάλης διάρκειας.

Coconut oil for alternative therapy

Τι θα χρειαστείτε για την μάσκα μαλλιών με μπανάνα και λάδι καρύδας

  • 2 ώριμες μπανάνες
  • 2 κουταλιές της σούπας λάδι καρύδας
  • 1 κουταλιά της σούπας γάλα καρύδας

 

Πώς να την φτιάξετε:

Πάρτε ένα μπολ και πολτοποιήστε και τις δύο μπανάνες σε αυτό. Ακολούθως, προσθέστε το λάδι καρύδας και το γάλα καρύδας και ανακατέψτε τα συστατικά μέχρι να δημιουργηθεί μια κρεμώδης πάστα.

Πώς να εφαρμόσετε τη μάσκα στα μαλλιά σας:

Εφαρμόζετε τη μάσκα από τις ρίζες έως τις άκρες. Βάλτε ένα καπελάκι του ντους και αφήστε το μείγμα να δράσει να δράσει για 30 λεπτά. Πλύνετε τα μαλλιά σας με νερό και σαμπουάν ή μπάρα, ως συνήθως.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ