17 Απριλίου 2021

Ρεικι Διαλογισμός; Τα οφέλη του στην ζωή μας

Το Ρέικι είναι ένα ισχυρό εργαλείο για να σε βοηθήσει να ανακτήσεις την εσωτερική σου δύναμη, να αποκτήσεις σαφήνεια και να βρεις ισορροπία. Εάν με ρωτούσατε πριν από μερικά χρόνια, δεν θα ήξερα καν πώς να προφέρω τη λέξη. Αυτή η όμορφη πρακτική μου έδωσε τόσο φως και φυσικά με κάνει να σκέφτομαι θετικά για το τι θα έρθει γενικά στην ζωή μου.

Εάν πρέπει να κάνετε μια ανάλυση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το reiki για να επανασυνδεθείτε με τον εαυτό σας και να αποσαφηνίσετε τις αξίες σας.

Τεχνικές για εκκίνηση

 Για να ξεκινήσετε:

  1. Να είστε πολύ συγκεκριμένοι ως προς αυτό που θέλετε να φέρετε μέσα στην ζωή σας.
  2. Δώστε στον εαυτό σας το χρόνο και το χώρο για να αφεθείτε και να απορροφήσετε την ενέργεια μέσα σας τώρα καθώς σκέφτεστε τι θέλετε να εκδηλώσετε
  3. Δοκιμάστε να αναρωτηθείτε γιατί υπάρχει ανάγκη να λάβετε αποφάσεις.
  4. Τι λέτε αντί για αναλύσεις απλά να βρίσκετε για τα πάντα απλές λύσεις?

Παρακάτω θα δούμε τρόπους που το ρέικι σώζει από την εξάντληση.

Πώς το reiki με βοήθησε να εμπιστευτώ εμένα

  • Η πρακτική μου στο reiki μου έδωσε εμπιστοσύνη και με δίδαξε πώς να επιβραδύνω ,συνήθιζα να σκέφτομαι αν δούλευα περισσότερες ώρες ή γρηγορότερα ή αν μπορούσα να ελέγξω τα πάντα στη λίστα υποχρεώσεων,  αν θα κατάφερνα να πετύχενα επιτυχία ή αναγνώριση. Ήμουν εξαντλημένος και κατέπεσα τελείως.

 

Τι πραγματικά σου μαθαίνει το Ρέικι

  • Όταν βρήκα το reiki, έμαθα την αυτογνωσία και πώς να παραμείνω γειωμένος και συνδεδεμένος. Αυτό ενίσχυσε τις σχέσεις μου με τους ανθρώπους και μου επέτρεψε να συνδεθώ πραγματικά και να είμαι παρών. Δεν περνάω απλώς από τις κινήσεις. Είμαι σε θέση να έχω καθημερινές εμπειρίες.

Ακολουθεί βίντεο με συμβουλές και τεχνικές διαλογισμού

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here