Θρίλερ στην Καλιφόρνια: Τριμελής οικογένεια πέθανε σε πεζοπορία – Κανένα ίχνος δολοφονίας


Μια τριμελής οικογένεια από την κομητεία Mariposa της Καλιφόρνια βρέθηκε νεκρή, μαζί με τον σκύλο τους – Είναι ακόμα ασαφές τι τους συνέβη.

Ο μηχανικός της Google, John Gerrish, η σύζυγός του Ellen Chung και η μόλις ενός έτους κόρη τους Aurelia Miju είχαν εξαφανιστεί από το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

Η τελευταία ανάρτηση των γονιών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν νωρίς το πρωί της Κυριακής. Συγκεκριμένα – σύμφωνα με την ιστοσελίδα Perez Hilton – δημοσίευσαν μια φωτογραφία του σακιδίου με το οποίο συνήθιζαν να κουβαλάνε το κοριτσάκι τους όταν πήγαιναν για πεζοπορία.

Το σερίφη της κομητείας Mariposa ξεκίνησε μια επιχείρηση αναζήτησης και διάσωσης σε τοπικές περιοχές πεζοπορίας και γρήγορα εντόπισε το όχημά τους στην πύλη του Εθνικού Δάσους της Σιέρα.

Δυστυχώς, η έρευνα τελείωσε, γύρω στις 10 το πρωί της Τρίτης, όταν όλα τα μέλη της οικογένειας αλλά και ο σκύλος τους βρέθηκαν νεκροί, σε ένα μονοπάτι κοντά στην περιοχή του Devil’s Gulch.

Μέχρι στιγμής κανείς δεν φαίνεται να γνωρίζει τι τους σκότωσε. Δεν υπήρχε ίχνος τραύματος ή επίθεσης σε ζώα, δεν βρέθηκε σημείωμα αυτοκτονίας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ