Νίκος Οικονομόπουλος: Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» με κορωνοϊό

Όπως έγινε γνωστό, ο τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος νοσηλεύεται σε απλή κλινική Covid στον «Ευαγγελισμό», αφού διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραγουδιστής παρουσίασε πνευμονολικά προβλήματα και ανέβασε ως και 38 πυρετό. Εισήχθη για νοσηλεία στον «Ευαγγελισμό», και του παρέχεται οξυγόνο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ερμηνευτής δεν είχε εμβολιαστεί κατά της Covid.

Η κατάσταση της υγείας του παρουσιάζεται καλή.

Σε συνέντευξη που είχε δώσει πέρσι στον ραδιοφωνικό σταθμό Ρυθμός 9,49, ο ίδιος είχε μιλήσει για τον κορωνοϊό, την πίστη και τη Θεία Κοινωνία λέγοντας πώς θα την ελάμβανε ακόμα και αν πριν από εκείνον κοινωνούσε ένας άνθρωπος με λέπρα ή οποιαδήποτε μεταδοτική ασθένεια. Πιο συγκεριμένα ο τραγουδιστής είχε δηλώσει:

«Με τον κορωνοϊό δεν έχει αλλάξει κάτι. Σκέφτομαι όπως σκεφτόμουν και πριν. Ο κορωνοϊός απλά έφερε μια αταξία στη ζωή μας. Μας τα έχει αλλάξει όλα. Μας έχει αλλάξει τη δομή της σκέψης μας, δεν ξέρουμε τι να σκεφτούμε, τι είναι σωστό, τι είναι λάθος. Μας λένε και κάποιοι άλλοι άνθρωποι τι είναι το σωστό, ενώ γνωρίζουμε και εμείς τι είναι και θέλουν να μας βγάλουν τρελούς. Είναι κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι παραπληροφούν τον κόσμο και λένε πράγματα που δεν τα γνωρίζουν και απλά κάπου τα άκουσαν και έτσι ο κόσμος δεν ξέρει τι να πιστέψει». 

»Εκπροσωπώ τους ανθρώπους που θα ήθελαν να πάνε στην εκκλησία και να κοινωνήσουν. Εγώ θα κοινωνούσα αν ο προηγούμενος από εμένα ήταν λεπρός, ποια είναι η χειρότερη αρρώστια που μπορεί να υπάρχει, που να είναι κολλητική, εγώ θα πήγαινα, το ομολογώ, το λέω και δημοσίως να το μάθει ο κόσμος, θα το έκανα».
»Υπάρχει μόνο κορωνοϊός, υπάρχει μόνο η δουλειά και δεν υπάρχει η πίστη, δεν υπάρχει ο Χριστός και πρέπει να τον ξεχάσουμε».

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here