Σεξουαλική κατάπτωση: λόγο καραντίνας

 Όπως τονίζουν επιστήμονες η δεύτερη καραντίνα δεν λειτούργησε όπως η πρώτη για την σεξουαλική δραστηριότητα των πολιτών, αφού υπήρξε μείωση η οποία ήταν σε ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό.
Πιο συγκεκριμένα έρευνες που διενεργήθηκαν έφεραν στο φως ότι η σεξουαλική δραστηριότητα των ανθρώπων στην δεύτερη καραντίνα ήταν στο 40% λιγότερη από την πρώτη καραντίνα.
Αποτέλεσμα δεύτερης καραντίνας
  • Η δεύτερη καραντίνα έχει βγάλει στην επιφάνεια μια σωρεία αρνητικών ενστίκτων με αποτέλεσμα το μεγαλύτερο μέρος αυτών να έχει αντίκτυπο και στην σεξουαλική ζωή των πολιτών με αποτέλεσμα να μην θέλουν να επιδοθούν στο άθλημα.
Βιώματα πρώτης καραντίνας
  • Στην πρώτη καραντίνα τα ζευγάρια βίωσαν θετικά τον εγκλεισμό και το είδαν ως μια ευκαιρία αναθέρμανσης σχέσεων ,αφού ξέφυγαν από τους ζω γέρους ρυθμούς της καθημερινότητας, χαλάρωσαν και αισθάνθηκαν σαν να είναι διακοπές.
Βιώματα δεύτερης καραντίνας
  • Στην δεύτερη όπου έχει κρατήσει πολύ περισσότερο καιρό, τα ζευγάρια άρχισαν να κουράζονται βλέποντας συνέχεια ο ένας τον άλλον ,με αποτέλεσμα να απομυθοποιήσουν το σεξ και να μην θέλουν να κάνουν. Ακόμα είναι πολύ λογικό τα ζευγάρια να βρίσκονται σε αρνητική ψυχική υγεία λόγο της κατάστασης, η οποία τους προκαλεί αμφιβολία, άγχος και αρνητισμό για το πως θα εξελιχθεί η κατάσταση μελλοντικά. Με αποτέλεσμα ο έρωτας και το φλερτ να έχουν σημαντικά περιοριστεί.

Οι ίδιοι επιστήμονες εκτιμούν ότι η σεξουαλική απελευθέρωση θα έρθει με την ελευθερία.
  • Δηλαδή το σεξ θα ξανά πάρε τα πάνω του, όταν αρθούν τα περιοριστικά μέτρα και ο κόσμος αρχίζει να κοινωνικοποιείται  και να ανακτά την χαμένη του ζωή και αρχίζει να δουλεύει ξανά.
  • Αυτό θα καταφέρει να τον κάνει να νιώσει πάλι ασφαλείς και σίγουρος και έτσι θα αρχίσει να ανοίγεται αλλά και να ανακτά τον έλεγχο απέναντι σε όλους τους τομείς της ζωής του που τόσο απρόσμενα του στέρησαν περιορίζοντας τον.
Πως κλείνουν οι μελέτες
Τέλος οι μελέτες κλείνουν με το συμπέρασμα ότι αφού οι μελέτες της σεξουαλικής ζωής των ζευγαριών είναι τόσο χαμηλές, δεν θα υπάρξουν για εφέτος ούτε γεννήσεις.
Ακολουθεί βίντεο για την σεξουαλική ζωή

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here