«Μπλόκο» στον προσωπικό λογαριασμό του Βελόπουλου στο Twitter

Ανεστάλη η λειτουργία του προσωπικού λογαριασμού του προέδρου της «Ελληνικής Λύσης» στο Twitter.

Τη ΝΔ και «λοιπούς ‘εχθροπαθείς’» κατηγορεί η «Ελληνική Λύση» για την αναστολή λειτουργίας του προσωπικού λογαριασμού του προέδρου της, Κυριάκου Βελόπουλου, στο Twitter.

«Παραβιάζοντας κάθε κανόνα λειτουργίας του δημοκρατικού πολιτεύματος, οι εγκάθετοι της Ν.Δ. και λοιποί ‘εχθροπαθείς’, επέτυχαν την αναστολή και του προσωπικού λογαριασμού του προέδρου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ Κυριάκου Βελόπουλου στο Twitter» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Είχε προηγηθεί η αναστολή αντίστοιχων λογαριασμών που προωθούσαν τα δελτία τύπου και τις δράσεις του προέδρου και του κόμματος.

«Επειδή επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση, προειδοποιούμε όσους επιχειρούν να αλλοιώσουν το ίδιο το πολίτευμα στερώντας το αναφαίρετο δικαίωμα εκλεγμένου πολιτικού αρχηγού και κοινοβουλευτικού κόμματος να προωθούν το κοινοβουλευτικό τους έργο, ότι θα λογοδοτήσουν.Στο δημοκρατικό μας πολίτευμα ο μοναδικός θεσμός που δύναται να αναστείλει την δυνατότητα έκφρασης, είναι η ελληνική δικαιοσύνη. Οποιαδήποτε άλλη μεθόδευση, συνιστά παρακρατικό μηχανισμό και θα αντιμετωπιστεί ανάλογα» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here