Ομορφιά μακιγιάζ: Οι τρείς τάσεις που θα λατρέψουμε φέτος

Όπως κάθε πτυχή του πολιτισμού έτσι και στον χώρου του beauty, οι άνθρωποι εμπνέονται από το παρελθόν προκειμένου να πάνε μπροστά. Έτσι λοιπόν εφέτος θα μας απασχολήσουν τρία πολύ αγαπημένα μας προϊόντα γι να κάνουμε το καλύτερο μακιγιάζ.

Πιο συγκεκριμένα βλέπουμε ότι στο χώρο της μόδας κυριαρχεί μία πιο ρετρό διάθεση, αλλά και πιο εποχική. Ακριβώς το ίδιο ισχύει και για τον χώρο του μακιγιάζ.

Γι αυτόν τον λόγο σου βρήκαμε και σου παραθέτουμε τα απόλυτα προϊόντα στο μακιγιάζ που θα έχουν την τιμητική τους εφέτος και δεν θα έπρεπε να λείπουν από το βαλιτσάκι σου.

Προϊόντα για μακιγιάζ

Eyeliner

Το eyeliner, είναι μία αγαπημένη συνήθεια των γυναικών εδώ και πολλές δεκαετίες, απλά έχουμε δει ότι η τάση του αλλάζει από χρόνο σε χρόνο, αυτό λοιπόν που πρέπει να θυμάσαι, είναι ότι εφέτος απαιτεί πιο χοντρές γραμμές.

  • Γενικά εφέτος προωθεί ένα πιο dramatic look και θέλει να δίνει ένταση στο βλέμμα. Ωστόσο δίνει και την επιλογή σε κάθε γυναίκα να το προσαρμόσει σύμφωνα με την επιδερμίδα της και πόση ένταση της πηγαίνει.

LIP GLOSS

  • Αποτελούν μία πολύ αγαπημένη συνήθεια των γυναικών τα τελευταία χρόνια και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ενυδατώνουν τα χείλη και τα κάνουν να λάμπουν. Η αλήθεια τελευταία όλο και περισσότερες γυναίκες στρέφονται στις ματ αποχρώσεις οι οποίες είναι αναλοίoτες , αλλά όλες από πάνω περνάνε και μία στρωση από το αγαπημένο τους lip gloss.

  • Η νέες τους εκδοχές κάνουν τις γυναίκες να τα λατρεύουν ακόμα περισσότερο, επειδή πέρα από λάμψη χαρίζουν στα χείλια και ενυδάτωση αλλά και όγκο.

Σκιά η μολύβι στο κάτω βλέφαρο

  • Όσο περίεργο και να σας ακουστεί, θεωρείτε απόλυτα τάση στο μακιγιάζ και εφέτος και αυτό οφείλετε στο ότι η σκιά κάνει το κάτω βλέφαρο να λάμπει και το μολύβι χαρίζει απίστευτη ένταση στο βλέμμα.

Ακολουθεί βίντεο με συμβουλές με μακιγιάζ  για την άνοιξη 2021

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here