Επιστολή Πρίγκιπα Κάρολου στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τις πυρκαγιές: Οι σκέψεις μας, μαζί σας


Ο Πρίγκιπας Κάρολος έστειλε επιστολή συμπαράστασης στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως είναι οδυνηρό να σκέφτεται τον πόνο που πρέπει να υπομείνει η Ελλάδα λόγω των πυρκαγιών

Μια ακόμα κίνηση συμπαράστασης προς την Ελλάδα, που μετράει τις πληγές της από τις καταστροφικές πυρκαγιές του Αυγούστου, από τον Πρίγκιπα Κάρολο. Ο διάδοχος του θρόνου του Ηνωμένου Βασιλείου, έστειλε επιστολή στην Πρόεδρο της Δημοκρατιίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, έτσι ώστε να εκφράσει τη θλίψη του για τα δεινά που προκάλεσαν οι πυρκαγιές στη χώρα μας αλλά και για να δηλώσει «παρών» στηρίζοντας με όποιον τρόπο μπορεί την Ελλάδα.

Το περιεχόμενο της επιστολής είχε γίνει ήδη γνωστό από το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδες, Daily Mail, με την Προεδρεία της Δημοκρατίας να επιβεβαιώνει επίσημα ότι έλαβε το μήνυμα του Πρίγκιπα Κάρολου.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου δέχθηκε επιστολές και μηνύματα συμπαράστασης από ξένους ηγέτες, οι οποίοι εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους και την υποστήριξή τους για τις πυρκαγιές που έπληξαν τη χώρα.

Συγκινητική ήταν η επιστολή του Πρίγκιπα της Ουαλίας Καρόλου, ο οποίος, αφού δηλώνει ότι τόσο η σύζυγός του όσο και ο ίδιος είναι συγκλονισμένοι από την καταστροφή, επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι συνδέεται βαθιά με την Ελλάδα και ότι του είναι «οδυνηρό να σκέφτεται τον πόνο που εσείς και η όμορφη χώρα σας πρέπει να υπομείνετε. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι μαζί σας και με όλους τους Έλληνες αυτές τις δύσκολες και ανησυχητικές στιγμές». Ο Πρίγκιπας υπογραμμίζει την ανάγκη να ενταθούν οι προσπάθειες όλων μας για να αντιμετωπίσουμε το φαινόμενο της υπερθέρμανσης του πλανήτη και της κλιματικής αλλαγής, πριν πληγούμε από ακόμη μεγαλύτερες καταστροφές.


1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ενα κοπροσκυλο[και δολοφονος]στελνει επιστολη σε μια τσουλα[και δολοφονο]Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ