Ζάκυνθος: Τρεις συλλήψεις για τον θάνατο αγοριού από ηλεκτροπληξία

Στον εισαγγελέα Ζακύνθου οδηγούνται, μετά τον θάνατο μικρού αγοριού από ηλεκτροπληξία σε ξενοδοχείο, ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, ένας ηλεκτρολόγος και ένας ψυκτικός

Στον εισαγγελέα Ζακύνθου αναμένεται να οδηγηθούν, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, ένας ηλεκτρολόγος και ένας ψυκτικός οι οπαίοι συνελήφθησαν αμέσως μετά τον τραγικό θάνατο μικρού αγοριού από ηλεκτροπληξία, χθες το βράδυ.

Ο μικρός (σύμφωνα με την ΕΡΤ, ήταν 9 χρονών, ενώ το ΑΠΕ-ΜΠΕ αναφέρει πως ήταν 12χρονος) που έπαιζε με τους φίλους του, πήγε να κρυφτεί πίσω από μονάδες air condition ξενοδοχείου, που είναι δίπλα στο σπίτι του. Μία από αυτές, σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται πως είχε διαρροή ρεύματος, το οποίο χτύπησε το παιδί σκοτώνοντάς το.

Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο με το πλήρωμα να προσπαθεί να επαναφέρει το παιδί, δυστυχώς μάταια, καθώς το αλβανικής καταγωγής αγόρι κατέληξε.

Στο σημείο έχει φθάσει πραγματογνώμονας προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπήρχε ή όχι διαρροή ηλεκτρικού ρεύματος από τη μονάδα του air condition.

Πηγή: ΕΡΤ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ