Θεσσαλονίκη: 25χρονος μαχαίρωσε και σκότωσε σκύλο


Ο σκύλος ήταν ιδιοκτησίας ενός 65χρονου, ενώ τα αίτια που οδήγησαν τον νεαρό να σκοτώσει τον σκύλο δεν έχουν μέχρι στιγμής εξακριβωθεί 

Αστυνομικοί του Τμήματος Χαλκηδόνας συνέλαβαν μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου (21-08-2021), παρουσία Πταισματοδίκη, 25χρονο άνδρα ελληνικής καταγωγής, ο οποίος ενέχεται σε υπόθεση θανάτωσης ζώου.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα της ανωτέρω Υπηρεσίας, ο συλληφθείς, πρώτες πρωινές ώρες της προηγούμενης ημέρας, σε περιοχή του Δήμου Χαλκηδόνας, επιτέθηκε με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου σε σκύλο ιδιοκτησίας 65χρονου, ενώ κατ’ εντολή του επιτέθηκε και σκύλος -πίτμπουλ- ιδιοκτησίας του, με αποτέλεσμα τη θανάτωσή του ζώου (του 65χρονου).

Σημειώνεται ότι την προηγούμενη ημέρα, ο 25χρονος αρνήθηκε να συνεργαστεί με τους αστυνομικούς στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης και τράπηκε σε φυγή.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίσθηκε δικογραφία για απείθεια και παράβαση της Νομοθεσίας περί δεσποζόμενων και αδέσποτων ζώων, ενώ επιβλήθηκαν πρόστιμα ύψους (30.900) ευρώ που αφορούν στην προαναφερόμενη Νομοθεσία.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ