Βόλος: Ομολόγησε ο 34χρονος για τη στυγερή δολοφονία του 41χρονου – Τον σκότωσε με ένα τούβλο


Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το φονικό στον Βόλο, με τον 34χρονο δράστη να ομολογεί τη δολοφονία του 41χρονου «για προσωπικές διαφορές». Μια γυναίκα ήταν η αιτία της συμπλοκής, σύμφωνα με φίλο του θύματος.

Φως στο μυστήριο της σορού ενός 41χρονου άνδρα, που βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου σε προάστιο του Βόλου, ρίχνουν οι τελευταίες πληροφορίες. Ένας 34χρονος που είχε συλληφθεί ομολόγησε ότι είναι ο δράστης, αναφέροντας πως σκότωσε το θύμα πρώτα με μια μαχαιριά στο λαιμό και στη συνέχεια με χτύπημα στο κεφάλι με ένα τούβλο.

Όπως υποστήριξε ο 34χρονος, οι δυο τους είχαν προσωπικές διαφορές και πάνω στη διαμάχη τους το θύμα έβγαλε από το τσαντάκι του ένα μαχαίρι. Εκείνος το εξέλαβε σαν πιθανή απειλή, έτρεξε στην κουζίνα και άρπαξε κι αυτός ένα μαχαίρι με το οποίο χτύπησε το θύμα στο λαιμό, ενώ στη συνέχεια χτύπησε τον 41χρονο στο κεφάλι και με ένα τούβλο.

Την ίδια στιγμή, φίλος του 41χρονου – που είχε επισκεφθεί το θύμα λίγο πριν τη δολοφονία – μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ υποστήριξε πως οι διαφορές που είχαν οι δυο άνδρες αφορούσαν μια νεαρή γυναίκα. Όπως ανέφερε, η νεαρή κοπέλα που είναι μητέρα ενός βρέφους, συζούσε με έναν από τους αδελφούς που κατοικούσαν στο σπίτι όπου συντελέστηκε το έγκλημα και το οποίο επισκέφθηκε το θύμα τη μοιραία ημέρα.

Στις δηλώσεις του υποστήριξε πως μια ημέρα πριν, το θύμα κι ένα ακόμα άτομο είχαν επισκεφθεί ξανά το σπίτι, ζητώντας από τη νεαρή γυναίκα να επιστρέψει στην παλιά της σχέση, με τη συνομιλία να έχει μεγάλη ένταση αλλά και απειλές.

Το δεδομένο είναι πως θύμα και δράστης φέρονται να ήταν γνωστοί στην Αστυνομία για υποθέσεις που αφορούσαν ναρκωτικά, ενώ ο 34χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα τη Δευτέρα (23.08), έτσι ώστε να απολογηθεί.

* Με πληροφορίες από taxydromos.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ