Νίκος Βέρτης – Τι απαντά το Yton για το «λουκέτο»: Δεν υπήρχαν ανεμβολίαστοι στο κατάστημα


Το νυχτερινό κέντρο Yton, όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης, έκλεισε μετά από παραβάσεις που διαπιστώθηκαν σε σχετικό έλεγχο ενώ ο πληρεξούσιος δικηγόρος της επιχείρησης απαντά πως όλα τα μέτρα είχαν τηρηθεί κατά γράμμα

Ένας από τους αγαπημένους προορισμούς νυχτερινής διασκέδασης, ειδικότερα τα βράδια της Κυριακής τα τελευταία χρόνια, ήταν το «Yton the Music Show», όπου εμφανίζεται ο τραγουδιστής Νίκος Βέρτης.

Αυτή την Κυριακή (22.08), όμως, το κέντρο θα παραμείνει κλειστό καθώς όπως έγινε γνωστό σε έλεγχο που έγινε εντός του χώρου εντοπίστηκαν πελάτες που δεν είχαν πιστοποιητικό εμβολιασμού, ενώ αρκετοί εξ αυτών ήταν όρθιοι και είχαν παραβεί τα σχετικά μέτρα.

Ο έλεγχος έγινε τα ξημερώματα, με το μικτό κλιμάκιο που τον διενήργησε να διαπιστώνει πως δεν υπήρχε ούτε η σχετική σήμανση για τα όσα ισχύουν. Την ίδια στιγμή, ο πληρεξούσιος δικηγόρος του «Yton», κ. Γιώργος Κλεφτοδήμος, σε ανακοίνωσή του υποστηρίζει πως δεν υπήρξε καμία παράβαση των μέτρων προστασίας δημόσιας υγείας, αναφέροντας την αγανάκτηση για τις υπέρμετρες και πέραν των δυνάμεων της δικαιοδοσίας της επιχείρησης υποχρεώσεις που επιφυλάσσει η Πολιτεία για τη λειτουργία της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Προς αποφυγή παραπληροφόρησης και παρερμηνειών, κατόπιν του διενεργηθέντος την 02:45 της σήμερον ελέγχου στο ΥΤΟΝ από μεικτό κλιμάκιο συναρμόδιων υπηρεσιών, η επιχείρηση διεπιστώθη καθ’ όλα αρτίως λειτουργούσα, και ειδικώς τηρούσα κατά γράμμα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού.

Υποδεχθήκαμε περί τους χίλιους πελάτες, εντός των ορίων κάλυψης σύμφωνα με την ωφέλιμη επιφάνεια του καταστήματος. Εις έκαστος αυτών εισήλθε στο κατάστημα μόνον κατόπιν επίδειξης πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης, καθένα εκ των οποίων σαρώθηκε από τους υπεύθυνους μας. Η διαδικασία αυτή τηρήθηκε ευλαβικώς, καθ’ όλη τη διάρκεια εισόδου πελατών.

Όλοι ανεξαιρέτως οι πελάτες μας παρέμεναν καθήμενοι καθ’ όλη τη διάρκεια της παράστασης. Αδυνατούμε να εξηγήσουμε την ανεύρεση υπό των Αστυνομικών οργάνων πέντε μόλις πελατών επί συνόλου χιλίων που ήταν δήθεν μη εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες. Πιθανή η εκ μέρους αυτών «παράκαμψη» της ανωτέρω αυστηρής διαδικασίας ελέγχου στην είσοδο μας, πιθανή ακόμα και η ερευνητική αστοχία. Αυτά θα αξιολογηθούν αρμοδίως.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ