Εισαγγελέας για τον καθηγητή Κούβελα για σύνδεση του ισχαιμικού επεισοδίου Χαρδαλιά με το εμβόλιο


Την παρέμβαση της εισαγγελείας πρωτοδικών Θεσσαλονίκης προκάλεσε η ανάρτηση του καθηγητή Φαρμακολογίας Δημήτρη Κούβελα για το ισχαιμικό επεισόδιο του Νίκου Χαρδαλιά και το εμβόλιο κατά του κορονοϊού

Εισαγγελική παρέμβαση προκάλεσε τοποθέτηση του καθηγητή Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρη Κούβελα, σχετικά με το ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Σε προ ημερών ανάρτησή του στο Facebook ο καθηγητής του ΑΠΘ συσχέτισε το ισχαιμικό επεισόδιο του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας με τον εμβολιασμό του κατά του κορονοϊού, γράφοντας πως προτρέπει «τον κ. Χαρδαλιά, τους θεράποντες και τους φροντιστές του να υποβάλλουν κίτρινη κάρτα στον ΕΟΦ, δυνητικής ανεπιθύμητης δράσης του εμβολίου κατά του COVID-19 στο οποίο υπεβλήθη». Η ανάρτησή του προκάλεσε αντιδράσεις στην επιστημονική κοινότητα, αλλά και στα κοινωνικά δίκτυα.

Με βάση δημοσιεύματα στο ηλεκτρονικό και έντυπο Τύπο διατάχθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης προκαταρκτική έρευνα, για να διερευνηθεί εάν στοιχειοθετείται το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων. Η έρευνα ανατέθηκε στην Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Η επίμαχη ανάρτηση του καθηγητή Κούβελα

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ο γαμιολης εισαγγελεας,που τωρα ξυπνησε,καλα θα κανει πρωτα να κυνηγησει τον παλιοπουστα Οικονομου που διαλαλει οτι ο ιος εξαπλωνεται εξ αιτιας των ανεμβολαστων και μετα να μπουζουριασει ολα αυτα τα μαλακισμενα που απειλουν.Πουλαει μαγκια τοπουλημενο τομαρι;Αλλωστε ο Κουβελας δεν ειπε οτι σωνει και καλα;Για κιτρινη καρτα οπως παντου.Την εχει ξανακανει αυτη τη πρεμουρα αυτη η εισαγγελια.Αντε μη το κανω θερινο[Κανενα ονομα ξερουμε,να το εχουμε υπ’οψη;Γιατι αυτο ειναι μερος της φασιστικης συμπεριφορας της συμμοριας]

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ