Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη- Σοκαριστική μαρτυρία: «Σε παρακαλώ μη με σκοτώσεις»


Λεπτό προς λεπτό άκουσε το φονικό στη Θεσσαλονίκη γείτονας της άτυχης 56χρονης.

«Σε παρακαλώ μη με σκοτώσεις» ακούστηκε να φωνάζει η 56χρονη που δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Δευτέρας, σύμφωνα με γείτονά της.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του thestival.gr, σύμφωνα με την μαρτυρία του γείτονα ο καυγάς της 55χρονης με τον σύντροφό της διήρκεσε περίπου τριάντα λεπτά. Κάποια στιγμή η άτυχη γυναίκα φώναζε: «Σε παρακαλώ μη με σκοτώσεις». Λίγα λεπτά αργότερα την άκουσε να βαριανασαίνει. Είχαν προηγηθεί γδούποι και χτυπήματα.

Η αστυνομία κλήθηκε το μεσημέρι στο σημείο όταν ειδοποιήθηκε από περίοικο. Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε μέσα σε λίμνη αίματος φέροντας πολλαπλά χτυπήματα πιθανότατα από αιχμηρό αντικείμενο. Οι αστυνομικές έρευνες για την υπόθεση βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Οι αξιωματικοί της Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής που ανέλαβαν την εξιχνίαση της υπόθεσης εξετάζουν ως επικρατέστερη εκδοχή ο δράστης να προέρχεται από το περιβάλλον της γυναίκας και ειδικότερα να πρόκειται για τον σύντροφο της θανούσας, επίσης με καταγωγή από τη Γεωργία.

Το σενάριο αυτό ενισχύεται από μαρτυρίες περιοίκων που φέρονται να κατέθεσαν στους αστυνομικούς ότι είδαν τον άνδρα να εγκαταλείπει την πολυκατοικία με αιματοβαμμένα ρούχα. Κατά τις ίδιες μαρτυρίες, η σχέση του ζεύγους φέρεται να περνούσε κρίση τον τελευταίο καιρό, ενώ μόλις λίγες μέρες νωρίτερα ο ίδιος άνδρας φαίνεται ότι είχε προκαλέσει επεισόδιο έξω από το σπίτι της γυναίκας. Οι αστυνομικές Αρχές αναζητούν τον ηλικίας (περίπου) 55 ετών άνδρα για να τον εξετάσουν.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ