Εριέττα Κούρκουλου: Όποιος δεν είναι διατεθειμένος να ταράξει τα νερά, χάνει τον χρόνο του μαζί μου

Η Εριέττα Κούρκουλου, ακτιβίστρια και βίγκαν, αποκαλύπτει πως πρόσωπα από το χώρο της πολιτικής και της δημοσιότητας την πλησιάζουν με σκοπό να συνεργαστούν μαζί της, ζητώντας της ωστόσο να είναι επιλεκτική με τις τοποθετήσεις της δημόσια.

Κάνοντας μια ανάρτηση στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Εριέττα Κούρκουλου θέλησε να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα σε όσους θέλουν να την λογοκρίνουν.

Όπως γράφει η ίδια, δεν σκοπεύει να θυσιάσει την αλήθεια για να είναι αρεστή.

«Όποιος δεν είναι διατεθειμένος να ταράξει τα νερά, χάνει τον χρόνο του μαζί μου» υπογραμμίζει στο μήνυμά της η Εριέττα Κούρκουλου.

Διαβάστε αναλυτικά όλη την ανάρτησή της:

«Συχνά συναντώ ανθρώπους, άλλοτε πολιτικούς και άλλοτε δημόσια πρόσωπα, οι οποίοι με συγχαίρουν για αυτά που γράφω και τα θέματα που αγγίζω μέσα από την πλατφόρμα μου εδώ και μου προτείνουν διαφόρων ειδών συνεργασίες, οι οποίες όμως μου ξεκαθαρίζουν αμέσως ότι θα πρέπει να δομηθούν πολύ προσεκτικά για να μην προσβληθεί κανείς.

“Δεν μπορούμε να πούμε ευθέως στον κόσμο να κόψει το κρέας και τα παράγωγα, γιατί η εκπομπή έχει χορηγούς από τον χώρο αυτό”.

“Θα γράψουμε την εκπομπή για να μπορούμε να κάνουμε μοντάζ σε περίπτωση που ειπωθεί κάτι που δεν πρέπει στην συνέντευξή σου”.

“Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για την σύνδεση των πυρκαγιών με την υπερθέρμανση του πλανήτη και πως όλο αυτό σχετίζεται με την ζωική παραγωγή, γιατί θα αισθανθούν ότι προσπαθούμε να τους επιβληθούμε”.

“Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για τα ζώα που χάθηκαν στις πυρκαγιές όταν υπάρχουν άνθρωποι που υποφέρουν”.

Λυπάμαι που η χώρα μας κυριαρχείται από φοβισμένους ανθρώπους που αρνούνται τη διαφορετικότητα και προτιμούν να κρατάνε την θέση τους ασφαλή, παρά να ρισκάρουν, με στόχο να αλλάξουν τον κόσμο και να γράψουν ιστορία.

Εγώ προσωπικά δεν θα συμφωνήσω ποτέ με την λογοκρισία, ούτε το μοντάζ των απόψεών μου. Δεν θα θυσιάσω ποτέ την αλήθεια για να γίνω αρεστή και να αποφύγω την σύγκρουση με ανθρώπους που διαφωνούν με τα πιστεύω μου.

Με άλλα λόγια, όποιος δεν είναι διατεθειμένος να ταράξει τα νερά, χάνει τον χρόνο του μαζί μου» έγραψε η ίδια.

ΠΗΓΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Οι πολιτικοι της Ελλάδας ειναι ανευ ΟΥΔΕΜΙΑΣ αξιας η εστω προοπτικής. Το κύριο τους μέλημα ειναι η ψηφοθηρια για να παραμένουν στις καρέκλες τους. Ουτε ισχύει αυτο που λεγεται οτι υπαρχουν και καλοί πολιτικοι. Οταν μπουν στο μύλο της πολιτικής πολτόποίουνται πληρως και εχουν ενα μονο σκοπό. Τη δημοσιότητα και εξ αυτης την κοινωνική τους και επαγγελματικής τους ανέλιξη. Γι αυτο δεσποινίς Λατση μείνετε μακριά απο αυτα τα κοράκια και κυριως μακρυα απο τους αρχηγούς τους, που ειναι οι πληρως υπευθυνοι των δεινών της χωρας. Θα καταστραφείτε και εσεις μαζι τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here