Κώστας Τριανταφυλλόπουλος: Η αδημοσίευτη συνέντευξη του ηθοποιού που έφυγε από τη ζωή [vid]


Μεγάλη απώλεια στον καλλιτεχνικό χώρο μετά την είδηση του θανάτου του ηθοποιού Κώστα Τριανταφυλλόπουλου το Σάββατο 21/08. Ο ίδιος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 65 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Τον Οκτώβριο του 2020 ο ηθοποιός είχε δώσει συνέντευξη στη δημοσιογράφο Σοφία Μανουσακίδου, αλλά δεν προβλήθηκε ποτέ στην τηλεόραση, μέχρι σήμερα. Το πρωί της Δευτέρας (23/08), η συνέντευξή του έπαιξε για πρώτη φορά στην εκπομπή “Καλοκαίρι #not”.

«Συζητούσα για έναν πολύ σπουδαίο ρόλο σε τηλεοπτική σειρά, ο οποίος παίχτηκε από άλλον συνάδελφο και είναι επιτυχία αυτή τη στιγμή. Είχε γίνει πρόταση για τις Άγριες Μέλισσες. Οι συνθήκες στην τηλεόραση δεν είναι όπως παλιά. Τα realities είναι μια πονεμένη ιστορία, δεν τα βλέπω καθόλου, είμαι αντίθετος που υπάρχουν. Το Bachelor και το Big Brother δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν. Μας υποβαθμίζει όλους, και την τηλεόραση και εμάς τους ίδιους. Την κοινωνία μας, τους τηλεθεατές και αυτούς που συμμετέχουν ακόμα πιο πολύ. Εγώ έχω τρέλα με τα ντοκιμαντέρ και βλέπω κάποιες σειρές.

Ζωγραφίζω με πολλή αγάπη, αλλά δεν έχω κάνει κάποια έκθεση. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου επαγγελματία ζωγράφο, αλλά θεωρώ ότι είμαι ένας καλός ζωγράφος. Ως ηθοποιός που ζωγραφίζει θα μπορούσα να κάνω κάποια στιγμή μια έκθεση, να υπάρξει ένα δείγμα της δουλειάς μου», είχε πει ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος στην εν λόγω συνέντευξη.

Δείτε τη συνέντευξη του ηθοποιού στο βίντεο που ακολουθεί:

Σημειώνουμε ότι ο ηθοποιός Κώστας Τριανταφυλλόπουλος έφυγε από τη ζωή το πρωί του Σαββάτου (21/08) σε ηλικία 65 ετών.

Ό ίδιος ήταν απόφοιτος της δραματικής σχολής Θεοδοσιάδη, ενώ είχε μακρά πορεία στο θέατρο και την τηλεόραση. Στη θεατρική σκηνή ερμήνευσε σημαντικούς ρόλους όλων των ειδών θεάτρου, Αρχαία Τραγωδία, Αριστοφάνη, Σαίξπηρ, Γκόγκολ, Τσέχωφ, Ζολά και Λόρκα, Ζαν-Πωλ Σαρτρ, σύγχρονο αμερικανικό δράμα αλλά και νεότερο ελληνικό δράμα και κωμωδία.

Ο ηθοποιός έχει υπηρετήσει το κλασικό και το σύγχρονο ρεπερτόριο στα σημαντικότερα ελληνικά θέατρα όπως το Εθνικό Θέατρο, το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, το Θέατρο Τέχνης, το Ανοιχτό Θέατρο, το Θέατρο Αμόρε, το Θέατρο Πόρτα και πολλά άλλα μεγάλα θεατρικά σχήματα.

Την είδηση του θανάτου του ηθοποιού έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας:

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ