Γλυφάδα: Σύλληψη γνωστού μοντέλου για κοκαΐνη – Τα «μοιραία» λάθη που την πρόδωσαν


Οι αστυνομικοί ζήτησαν από την 30χρονη οδηγό να σταματήσει και τότε διαπίστωσαν ότι το γνωστό μοντέλο άρχισε να πανικοβάλλεται

Το άγχος του γνωστού μοντέλου που συνελήφθη για ναρκωτικά στη Γλυφάδα, κατά τη διάρκεια του αστυνομικού ελέγχου, ήταν αυτό που πρόδωσε την 30χρονη, η οποία οδηγείται σήμερα Τρίτη στον Ανακριτή.

Όπως περιγράφεται στη δικογραφία της υπόθεσης, όλα ξεκίνησαν όταν το βράδυ του Σαββάτου αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. αποφάσισαν να σταματήσουν για έλεγχο πολυτελές τζιπ που κινούνταν επί της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη.

Οι αστυνομικοί ζήτησαν από την 30χρονη οδηγό να σταματήσει και τότε διαπίστωσαν ότι το γνωστό μοντέλο άρχισε να πανικοβάλλεται. Αμέσως οι έμπειροι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν ότι κάτι δεν πάει καλά. Αρχικά ζήτησαν την αστυνομική ταυτότητα της οδηγού και στη συνέχεια –λόγω της νευρικότητας που διέκριναν- αποφάσισαν να κάνουν έλεγχο στο εσωτερικό του οχήματος για ναρκωτικά.

Μέχρι που κάτω από τη θέση του οδηγού εντόπισαν μία σακούλα με φιξάκια κοκαΐνης βάρους 35 γραμμαρίων. Το γεγονός ότι τα ναρκωτικά ήταν συσκευασμένα σε πολλές νάιλον συσκευασίες είχε ως αποτέλεσμα η 30χρονη να μην κατηγορηθεί για κατοχή αλλά για διακίνηση ναρκωτικών. Όταν οι αστυνομικοί εντόπισαν την κοκαΐνη, τότε το μοντέλο άρχισε να πανικοβάλλεται ακόμα περισσότερο, ενώ ταυτόχρονα άρχισε να τηλεφωνεί σε άγνωστο άτομο.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τελικά την 30χρονη και σχημάτισαν σε βάρος της δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών.

Από εδώ και πέρα οι Αρχές θα ερευνήσουν ποιοι ήταν οι αποδέκτες των ναρκωτικών ουσιών, εάν το μοντέλο είχε ή όχι ως επάγγελμα τη διακίνηση κοκαΐνης για να κερδίζει χρήματα και ποιος είναι ο προμηθευτής των ναρκωτικών. Σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί, το μοντέλο έκανε τη διακίνηση, γεγονός που προϋποθέτει ότι από κάποιον παρέλαβε τα ναρκωτικά. Αστυνομικές πηγές εξηγούν ότι είναι βέβαιο ότι υπάρχουν συνεργοί στην υπόθεση και αυτό είναι εφεξής το αντικείμενο έρευνας.

Η 30χρονη οδηγείται σήμερα στις 12.00 το μεσημέρι στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ